Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Στην Τουρκία δήμαρχος… προειδοποιεί πως θα πουλήσει κομμουνιστικό μέλι σε όλη την χώρα


Αν και εξαιτίας της αποτυχημένης προσπάθειας πραξικοπήματος στην Τουρκία στις 15 Ιουλίου, αρκετοί ήταν οι δήμαρχοι της χώρας οι οποίοι ...
παρείχαν στήριξη στην κυβέρνηση, με τις δηλώσεις ορισμένων να φτάνουν, ενδεχομένως και στα άκρα.

Και αν και η κυβέρνηση προχώρησε στην καθαίρεση 28 δημάρχων τους οποίους συνδέει με το Κουρδικό Εργατικό Κόμμα (ΡΚΚ), υπάρχει ένας δήμαρχος ο οποίος αν και ανήκει στο Κομμουνιστικο Κόμμα της Τουρκία (ΤΚΡ), δεν έχει προκαλέσει, τουλάχιστον μέχρις στιγμής, τον πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Πριν από λίγες μέρες μάλιστα ο δήμαρχος της Οβατζίκ, πόλης στην ανατολική επαρχεία της Τουντζελί, Φατίχ Ματσόγλου, έκανε μια ενδιαφέρουσα δήλωση αναφορικά με το μέλι που παράγει.

«Αυτοί που αγοράζουν το κουμμουνιστικό μέλι θα μπορούν να γευτούν μέλι καλής ποιότητας» ανέφερε ο δήμαρχος ανακοινώνοντας παράλληλα τα σχέδιά του να παράξει και να διαθέσει σε ολόκληρη τη χώρα μέλι που θα παράγει ο ίδιος, το «κουμμουνιστικό μέλι» όπως το αποκαλεί.




Ήδη ο δήμαρχος έχει συμφωνήσει με 40 μελισσοκόμους της περιοχής για το νέο προιόν, το οποίο επιθυμεί να πουλήσει και online. «Όλοι όσους έχουν αγοράσει μέχρι τώρα τα φασόλια και τον αρακά μας λένε: «Αγοράσαμε κουμμουνιστικά φασόλια και αρακά». Και από τώρα η φράση «κουμουνιστικό μέλι» θα ενταχθεί στο τουρκικό λεξικό» αναφέρει ο κ. Ματσόγλου

Τώρα, αν η επιθυμία του κ. Ματσόγλου ευοδωθεί ή αν τα σχέδιά του ανακοπούν από την κυβέρνηση γιατί θα θεωρηθούν «επικίνδυνα για τη δημόσια τάξη και ασφάλεια» μένει να το δούμε στο μέλλον.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs