Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

«Άγρια τα πράγματα» για το διαζύγιο της χρονιάς: Έρευνα εις βάρος του Μπραντ Πιτ για «λεκτική και σωματική βία» κατά των παιδιών του.


Οι ελπίδες για πολιτισμένο διαζύγιο μεταξύ Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ εξανεμίζονται, καθώς...
ΜΜΕ αποκαλύπτουν ότι ο 52χρονος σταρ του Χόλιγουντ ερευνάται από την αστυνομία και τις κοινωνικές υπηρεσίες του Λος Άντζελες για περιστατικό «σωματικής και λεκτικής βίας» εις βάρος των παιδιών του.

Το ΤΜΖ αναφέρει ότι πολύ πρόσφατα ο Πιτ, στη διάρκεια πτήσης με ιδιωτικό τζετ ξέσπασε οργισμένος στα παιδιά του. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Πιτ «μέθυσε» και άρχισε να ουρλιάζει στα παιδιά, καθώς και ότι το «παραλήρημά» του συνεχίστηκε και μετά την προσγείωση, όταν επιχείρησε να φύγει από το διάδρομο το αεροδρομίου με… φορτηγό καυσίμων.




Το ΤΜΖ εκτιμά ότι το επεισόδιο αυτό ήταν η «τελευταία σταγόνα», που έσπρωξε την Τζολί να καταθέσει αίτηση διαζυγίου, προσθέτοντας ότι η αστυνομία και οι κοινωνικές υπηρεσίες του Λος Άντζελες ήδη διερευνούν την υπόθεση και προτίθενται να μιλήσουν και με τους δύο γονείς, αλλά και με τα παιδιά της οικογένειας.

Πηγή που βρίσκεται κοντά στον Μπραντ Πιτ ανέφερε ότι ο ηθοποιός παίρνει την υπόθεση πολύ σοβαρά και ότι διαψεύδει κατηγορηματικά την κατηγορία της κακής συμπεριφοράς προς τα παιδιά του, ενώ άλλος ηθοποιός δήλωσε στο Access Hollywood ότι η Τζολί σκοπεύει να απαγορεύσει στον Πιτ, προς το παρόν, να επισκέπτεται τα παιδιά του, αν και δεν προτίθεται να του στερήσει το δικαίωμα των επισκέψεων αφότου βγει το διαζύγιο.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs