Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016

Κυβέρνηση: Η ΝΔ παραδέχεται ότι πήρε θαλασσοδάνεια


Για θαλασσοδάνεια τα οποία έχει πάρει η Νέα Δημοκρατία από την Τράπεζα Αττικής, κάνουν λόγο...
κυβερνητικές πηγές.

«Ευχαριστούμε τη ΝΔ που παραδέχεται πως από κοινού με το ΠΑΣΟΚ έχει φεσώσει την Τράπεζα Αττικής με 13 εκατομμύρια ευρώ» αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

Προσθέτουν δε ότι «δεν απαντά φυσικά αν αυτά τα δάνεια εκπλήρωναν τα τραπεζικά κριτήρια, ούτε με ποιόν τρόπο εξασφαλίστηκαν. Το μόνο που είχαν να απαντήσουν είναι ότι “με εντολή Μητσοτάκη το κόμμα δεν θα πάρει άλλα θαλασσοδάνεια”. Επαρκείς και περιεκτικές εξηγήσεις για το θέμα, ομολογουμένως...».

Νωρίτερα, η ΝΔ είχε σημείωσει ότι «η κυβέρνηση αναζητά αντιπερισπασμό για να ξεφύγει από το προκλητικό λάθος του πρωθυπουργού που μίλησε για “προσωρινούς υπερθεματιστές” και επιχειρεί να καλύψει με αυτόν τον τρόπο τις τεράστιες ευθύνες της Επιτροπής και του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης κ. Κρέτσου, που δεν έλεγξαν ουσιαστικά τα πόθεν έσχες των υποψήφιων καναλαρχών. 

Ο πρόεδρος της ΝΔ απαγόρευσε πλέον με καταστατική ρύθμιση τη λήψη δανείου από το Κόμμα. Οκτώ μήνες τώρα έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα μείωσης των εξόδων. 

Γι' αυτό, άλλωστε, η ΝΔ ψήφισε την Εξεταστική για τα δάνεια στα κόμματα και απαιτεί τη διαφάνεια παντού, για τους πάντες και τα πάντα. Αντιθέτως, ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγουν να έχουν offshore εταιρεία-μέτοχο στην κομματική εφημερίδα τους, την ”Αυγή“. Γι' αυτό τέλος στους συμψηφισμούς. Ανήκουν στο χθες, όπως και ο κ. Τσίπρας».

Google+ Followers