Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Ιβάν Σαββίδης αναλαμβάνει και την προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ


O Iβάν Σαββίδης με δήλωση του στο paokfc.gr εξέφρασε την πρόθεση του να αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τον ίδιο.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά...
:

«Με την παρούσα ανακοίνωση θα ήθελα να επιβεβαιώσω την πρόθεσή μου να αναλάβω την Προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά την προσεχή Γενική Συνέλευση.

Η απόφασή μου αυτή πάρθηκε μετά από βαθιά σκέψη και αποτυπώνει έναν ισχυρό συμβολισμό. Θέλω να είμαι ο Πρόεδρος που θα οδηγήσει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε ένα νέο, αναγεννημένο, καθαρό και υγιές ποδοσφαιρικό πλαίσιο στην Ελλάδα, μετά τις εκλογές της ΕΠΟ.

Θέλω να είμαι εκείνος που θα επιμεριστώ ευθύνες για την πραγματική αναγέννηση της ομάδας μας και του ελληνικού ποδοσφαίρου και να αποτελέσω την ομπρέλα των συνεργατών μου στη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά και όσων εργάζονται προς την κατεύθυνση της κάθαρσης στο ποδόσφαιρο.

Είναι εξάλλου εμφανές πως μετά από 4,5 χρόνια επιχειρηματικής δράσης στην Ελλάδα, δράση που ξεκίνησε με την εξαγορά, οικονομική εξυγίανση και ανάπτυξη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η δρστηριότητά μου στην ιστορική πατρίδα μου έχει διευρυνθεί.

Η απόφασή μου αυτή έχει όμως και ουσιαστικό περιεχόμενο. Μπαίνουμε συνολικά σε μια νέα εποχή, με νέες προκλήσεις, νέους φίλους. Με την ακόμη πιο ισχυρή παρουσία μου στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα είμαι εκείνος που θα αποκρούσει οποιαδήποτε προσπάθεια φθοράς της ομάδας.

Γιατί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν είναι μια ακόμη από τις επιχειρήσεις μου. Η συμμετοχή μου εδώ έχει ισχυρό συναισθηματικό υπόβαθρο, έχει όραμα και περηφάνια.

Ευελπιστώ πως και οι επικριτές θα αναγνωρίσουν πως οι διαφωνίες τους απευθύνονται σε έναν άνθρωπο με ισχυρά συναισθήματα ειδικά για τον ΠΑΟΚ και θα τοποθετούνται με τρόπο δημιουργικό, υπό το πρίσμα πως είμαστε εν δυνάμει συνεργάτες.

Εύχομαι η απόφασή μου αυτή να γίνεται με την συγκατάθεση της οικογένειας του ΠΑΟΚ και να είναι μια ακόμη ενέργεια συσπείρωσης».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs