Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2016

Κυνηγός φαντασμάτων δέχτηκε σεξουαλική επίθεση σε νεκροταφείο - Κανείς δεν ξέρει εάν δράστης είναι το φάντασμα


Η γυναίκα θύμα της επίθεσης, μέλος ομάδας κυνηγών φαντασμάτων κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, αλλά...
δεν διευκρίνισε ποιος της επιτέθηκε.

Πριν ξεκινήσετε να διαβάζετε το περιστατικό να σας διευκρινίσουμε πως στον τίτλο της είδησης δεν ειρωνευτήκαμε το θύμα, όταν λέμε για το «φάντασμα». Διαβάστε και θα καταλάβετε.

Η αστυνομία του Ανατολικού Γιορκσάιρ, βρίσκεται από τις 27 Αυγούστου μπροστά σε μια περίεργη υπόθεση. Μια γυναίκα, μέλος ομάδας κυνηγών φαντασμάτων που συμμετέχει στην εκπομπή: «Most Haunted» κατήγγειλε ότι σχεδόν βιάστηκε από άγνωστο κατά τη διάρκεια επίσκεψης σε ένα στοιχειωμένο σπίτι.


Η ομάδα των κυνηγών βρισκόταν στο Γιόρκσάιρ αργά το βράδυ προκειμένου να εντοπίσει το φάντασμα με το όνομα Ελισάβετ που εικάζεται πως στοιχειώνει τη βίλα του 16ου αιώνα που βρίσκεται στην περιοχή.

Επειδή πρόκειται για ριάλιτι σόου, υπήρχαν παντού κάμερες που κατέγραφαν τα πάντα. Η γυναίκα λέει ότι δέχτηκε την επίθεση καθώς προχωρούσε στις 11 το βράδυ, στον περίβολο μιας εκκλησίας που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από τον κήπο του σπιτιού.

Στον περίβολο υπάρχει και νεκροταφείο. Όμως αν και η αστυνομία και ο ιατροδικαστής που την εξέτασε διαπίστωσε πράγματι ότι δέχτηκε επίθεση και είχε σημάδια στο κορμί, καμία κάμερα δεν κατάφερε να καταγράψει το παραμικρό.
Την υπόθεση έρχεται να κάνει ακόμη περισσότερο περίπλοκη ο ιστορικός που ζει στην περιοχή, Μάικ Κόβελ, ο οποίος μίλησε για την τραγική ιστορία και τις δολοφονίες μέσα στο στοιχειωμένο σπίτι και κατέληξε: «Τέτοια περιστατικά όπως αυτή η επίθεση είναι συχνό φαινόμενο όταν κάποιος ερευνά μεταφυσικές δραστηριότητες. Πάντα θα πρέπει η ομάδα να είναι μαζί και να μην βρίσκεται κάποιος μόνος του.»

Google+ Followers