Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016

Διάψευση από την αστυνομία του Λος Άντζελες ότι ερευνά τον Μπραντ Πιτ για κακοποίηση - Σύμφωνα με ανακοίνωση της


Η αστυνομία του Λος Άντζελες δεν ερευνά καμία καταγγελία κακοποίησης που να έχει σχέση με τον ηθοποιό Μπραντ Πιτ και τα παιδιά του...
, αναφέρει σε σημερινή της ανακοίνωση μετά την τεράστια διάσταση που πήρε δημοσίευμα του δικτύου ΤΜΖ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του TMZ ο διάσημος ηθοποιός ερευνάται από την αστυνομία του Λος Άντζελες καθώς την περασμένη εβδομάδα αυτόπτες μάρτυρες τον είδαν να είναι εντελώς μεθυσμένος και να βρίζει και να χτυπάει ένα από τα παιδιά του, την ώρα που έβγαιναν από το ιδιωτικό τους τζετ που είχε προσγειωθεί έπειτα από οικογενειακές διακοπές. Η ένταση ήταν έκδηλη και σύμφωνα με την ανώνυμη καταγγελία ο ηθοποιός ήταν σε παραλήρημα και πολύ βίαιος. Όπως γράφουν τα ξένα ΜΜΕ, όλα αυτά έγιναν ενώπιον της Αντζελίνας Τζολί.

Μάλιστα πηγή της αστυνομίας του Λος Άντζελες δήλωσε στον Independent, «μας παίρνουν από το πρωί τηλέφωνο. Έχουμε επικοινωνήσει με τα αρμόδια γραφεία του τμήματος για το εάν ερευνούν καταγγελία κατά του ηθοποιού και η απάντηση είναι, όχι».
Σχολιάζοντας τις καταγγελίες άνθρωποι από το περιβάλλον του ηθοποιού δήλωσαν σχετικά: «Ο κ. Πιτ θεωρεί πολύ σοβαρά όσα λέγονται για εκείνον και δηλώνει ότι δεν χτύπησε τα παιδιά του. Είναι ατυχές το γεγονός ότι άνθρωποι που δεν τον ξέρουν λένε τόσο αρνητικά πράγματα για εκείνον».


Google+ Followers