Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Μεγάλη διεθνής διάκριση για την ομοιοπαθητική στην Ελλάδα


Η Κρατική Ιατρική Σχολή της πολιτείας της Chuvasia της Ρωσίας αναγόρευσε τον Καθ. Γεώργιο Βυθούλκα σε Επίτιμο Καθηγητή.

Σε μία ξεχωριστή τελετή...
που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το απόγευμα, της 5ης Σεπτεμβρίου 2016, στην Διεθνή Ακαδημία Κλασικής Ομοιοπαθητικής στην Αλόννησο, με την παρουσία της πρυτάνεως του Πανεπιστημίου, Καθ. Ιατρικής L. Gerasimova, της Αντιπρυτάνεως του Πανεπιστημίου, Καθ. Ιατρικής T. Denisova και της Διευθύντριας Σπουδών του Πανεπιστημίου, Καθ. Ιατρικής N. Pakhmutova, ο Γ. Βυθούλκας αναγορεύθηκε σε Επίτιμο Καθηγητή.

Στην κατάμεστη αίθουσα από Ρώσους Ιατρούς, παρευρέθηκε και ο Διευθυντής του Κέντρου Shaare Zedec Mecical Center του Ισραήλ, Dr. Menachem Oberbaum.

Το αιτιολογικό της αναγόρευσης ήταν η αξιοσημείωτη συνεισφορά του Γ. Βυθούλκα στην ανάπτυξη της ομοιοπαθητικής παγκοσμίως, η εξαιρετική επιστημονική εργασία του στην ομοιοποπαθητική και η αξιοσημείωτη προσωπική συνεισφορά στην ανάπτυξη του εκπαιδευτικού προγράμματος στην Κλασική Ομοιοπαθητική.





Στο τέλος της τελετής υπεγράφη συμφωνητικό επιστημονικής συνεργασίας.

Ένα χρόνο πριν είχε υπογραφεί συμφωνία με το Πανεπιστήμιο και έχει ήδη αρχίσει η εκπαίδευση Ιατρών στην Κλασική Ομοιοπαθητική σε Μεταπτυχιακό επίπεδο με το πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης του Γ. Βυθούλκα.



Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs