Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Οι ομογενείς «έκοψαν» συναυλία του Ρέμου στην Νέα Υόρκη - Οι εξηγήσεις του Αντώνη Ρέμου δεν «έπεισαν»


Οι εξηγήσεις του Αντώνη Ρέμου, μέσω της ανάρτησής του στον λογαριασμό του στο Facebook, όπου...
προσπάθησε να απολογηθεί λέγοντας ότι σε ότι αφορά στις δηλώσεις του στη Χουριέτ για τον Κεμάλ, είτε υπήρξε λανθασμένη μετάφραση από τα τουρκικά στα ελληνικά, είτε τα μέσα της γειτονικής χώρας παρερμήνευσαν τα λεγόμενά του.

Όμως δεν φαίνεται να «έπεισε» καθώς, σύμφωνα με την εφημερίδα Εspresso διοργανωτές μεγάλου live του τραγουδιστή στη Νέα Υόρκη, στις 28 Οκτωβρίου, ακύρωσαν την εμφάνισή του!

Ο Ρέμος είχε προγραμματίσει να εμφανιστεί στο Town Hall, ανήμερα της εθνικής επετείου για την ιταλική εισβολή και το έπος του ελληνικού στρατού που πέταξε τους Ιταλούς εντός Αλβανίας, σε ένα ιστορικό κτίριο στην καρδιά της αμερικανικής μητρόπολης, χωρητικότητας 1.500 ατόμων.




Μάλιστα, η προπώληση των εισιτηρίων είχε αρχίσει κανονικά, με τα «μαγικά χαρτάκια» να ξεκινούν από τα 59 δολάρια αγγίζοντας έως και τα 119 δολάρια.

Ωστόσο, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από όσα είπε ο τραγουδιστής, με το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ποντιακού Ελληνισμού να ζητάει αντί συγγνώμης μια συναυλία, τα έσοδα της οποίας να δοθούν για την «έκδοση σχετικών με την Ποντιακή Γενοκτονία εργασιών», οι υπεύθυνοι του live το ξανασκέφτηκαν και αποφάσισαν να το ακυρώσουν, αφού οι ομογενείς εμφανίζονται ιδιαίτερα ενοχλημένοι.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs