Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Δεν βρίσκουν αποτυπώματα του Λυκουρέζου στο τιμόνι! - Η υπόθεση παίρνει νέα τροπή


Δύο ημέρες μετά την τραγωδία ανοιχτά της Πέρδικας στην Αίγινα και ενώ το «Duende» ήταν εκτεθειμένο στο...
λιμάνι του νησιού, κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ασφάλειας Αττικής μετέβη στο σκάφος και ερεύνησε για δακτυλικά αποτυπώματα στο τιμόνι και τα χειριστήρια του ταχύπλοου.

Σύμφωνα με το έγγραφο που αποκαλύπτει το «ΘΕΜΑ», βρέθηκαν πολλά αποτυπώματα αταυτοποίητα, αλλά και τα αποτυπώματα του Θρασύβουλου Λυκουρέζου και του Χρήστου Μαλτέζου, ο οποίος μετέβη αμέσως μετά το συμβάν στο σημείο για να παραλάβει τους επιβαίνοντες. Μάλιστα το Λιμεναρχείο της Αίγινας ζήτησε μια μέρα μετά το συμβάν την ταυτοποίηση δακτυλικών αποτυπωμάτων για να διαπιστωθεί ποιος οδηγούσε το συγκεκριμένο σκαρί.




Ειδικότερα το έγγραφο της Αστυνομίας αναφέρει: «Ενα τμήμα παλαμικού που βρέθηκε στη μεταλλική επιφάνεια του χειριστηρίου μηχανών με το αποτύπωμα της δεξιάς παλάμης του υπό στοιχεία Λυκουρέζος Θρασύβουλος του Παναγιώτη και της Ρόζας-Λίζας, γεννηθείς 1939 στην Αθήνα, κάτοικος Αίγινας, περιοχή Αγιοι Ασώματοι. Ενα τμήμα δακτυλικού που βρέθηκε στην εξωτερική επιφάνεια εμπρόσθιου πλαστικού ανεμοθώρακα μπροστά στην κονσόλα οθόνης τιμονιού με το αποτύπωμα του δεξιού μεσαίου του υπό στοιχεία Μαλτέζος Χρήστος του Χαραλάμπους και της Γεωργίας, γεννηθείς 1971 στο Μοσχάτο Αττικής, κάτοικος Αίγινας στην περιοχή Αγιοι Ασώματοι. Τμήματα αποτυπωμάτων παραμένουν ανόμοια με τα αποτυπώματα των ανωτέρω διαπιστωθέντων».



Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs