Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Τα ωραιότερα μέρη με λίμνες στην Ελλάδα - Ιδανικά για φθινοπωρινές εκδρομές

Λίμνη Καστοριάς


Από τις πιο ερωτεύσιμες πόλεις της Μακεδονίας. Η λίμνη που...
γύρω της χτίστηκε η πόλη, της δίνει μια ξεχωριστή αύρα που σε αιχμαλωτίζει. Η φυσική της ομορφιά αναμφισβήτητη, προσφέρεται για βόλτες, που θα αδείασουν το μυαλό σου. Πλούσια νυχτερινή ζωή και εξαιρετικό φαγητό δύο ακόμα λόγοι για να την επισκεφθείς. Μη ξεχάσεις να κάνεις μια βόλτα και στα θρυλικά γουναράδικα.



Λίμνη Πρεσπών


Να έχεις χρόνο όταν την επισκεφθείς, γιατί επιβάλλεται να κάνεις το γύρο της. Έχει πολλούς οικισμούς γύρω από τη λίμνη και γραφικά χωριουδάκια που θα σε ανταμείψουν, για την επιλογή σου. Πλούσια σε βλάστηση και πανίδα που δεν θα δείς πουθενά αλλού.





Λίμνη Κερκίνη


Εγώ θα ξεκινήσω από αυτό που κάνω πρώτο όταν την επισκέπτομαι. Δοκιμάστε βουβαλίσιο κρέας, τοπικής παραγωγής. Η γεύση του ιδιαίτερη, και μαγειρεύεται με δεκάδες τοπικές συνταγές. Ποδηλασία, βαρκάδα, παρατήρηση σπάνιων πουλιών και μια ηρεμία που χαλαρώνει και τους πιο πιεσμένους ταξιδιώτες.




Λίμνη Ιωαννίνων


Μυστηρίωδης, σαγηνευτική, έχει υμνηθεί σε δεκάδες βιβλία και ποιήματα. Δικαίως, πρόκειται για μια μεγαλοπρεπή λίμνη που δεν τη προσπερνάς εύκολα. Το νησάκι που φιλοξενεί, από τα πιο γραφικά τοπία της Ελλάδος. Προσφέρεται για διακοπές όλο το χρόνο. Εξαιρετικό φαγητό και φυσικά τα καλύτερα σιροπιαστά του κόσμου. Οι τολμηροί να δοκιμάσετε τα βατραχοπόδορα, έτσι για την εμπειρία.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs