Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Ελένη Μενεγάκη - Γιάννης Λάτσιος: Κόβεται η «χρυσή» βίλα στη μέση;


Προς τη λύση του φαίνεται πως φθάνει το θέμα της “χρυσής” βίλας του Γιάννη Λάτσιου και την Ελένης Μενεγάκη. Ο πραγματογνώμονας...
, όπως όλα δείχνουν θα είναι αυτός που θα λύσει τον γόρδιο δεσμό σχετικά με τη βίλα των Μελισσίων, εκεί όπου άλλοτε έμεναν μαζί η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος.

Για το ακίνητο με τα χρυσά ταβάνια και την πισίνα θα γίνει και νέα συζήτηση στο ακροατήριο, μετά την πραγματογνωμοσύνη για το αν η έπαυλη …σπάει στα δύο ή όχι.




Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, την Τρίτη το πρωί στο Πρωτοδικείο της Αθήνας τα ονόματα του Γιάννη Λάτσιου και της Ελένης Μενεγάκη βρίσκονταν και στο πινάκιο της αίθουσας, όμως κανείς από τους δύο δεν εμφανίστηκε, αφού εκπροσωπήθηκαν από τους δικηγόρους τους. Μάλιστα την Τρίτη έγινε και η ορκωμοσία του πραγματογνώμονα, που διατάχθηκε από το δικαστήριο για να βοηθήσει τους δικαστές στην έκδοση της απόφασης, έγινε με συνοπτικές διαδικασίες.

Η πλευρά του Γιάννη Λάτσιου όρισε και δικό της τεχνικό σύμβουλο ώστε να εξετάσει το σπίτι, ενώ η πλευρά της Ελένης Μενεγάκη δεν προέβη σε αντίστοιχη κίνηση.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs