Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Πόσο ακριβώς θέλουν οι γυναίκες να διαρκεί το σeξ; - Θέλουν πάντως τον διπλάσιο χρόνο για προκαταρκτικά


Μια νέα έρευνα, που εστιάζει στο πόσο χρόνο διαρκεί το καλό σeξ ήρθε πρόσφατα στο φως της δημοσιότητας....
Πόσο χρόνο πρέπει να αφιερώνει ο άνδρας για να ικανοποιεί την γυναίκα; Τα αποτελέσματα δείχνουν πως ο χρόνος πριν από το σeξ είναι πιο σημαντικός και πως η γυναίκα για να ικανοποιηθεί χρειάζεται αρκετό εpωτικό παιχνίδι πριν την σeξουαλική πράξη.

Ο επιθυμητός χρόνος του σeξ για την γυναίκα είναι 7 με 13 λεπτά, ώστε να φτάσουν στην κορύφωση. Όμως για να φτάσουν μέχρι εκεί, σύμφωνα με την έρευνα του Πανεπιστημίου του Κουίνσλαντ της Αυστραλίας, θα πρέπει να έχουν προηγηθεί τουλάχιστον ο διπλός χρόνος για τα προκαταρκτικά.

Τα προκαταρκτικά αυξάνουν σε σημαντικό βαθμό τις πιθανότητες για να απογειωθεί εpωτικά μία γυναίκα, όπως υποστηρίζουν οι ειδικοί.

«Τα προκαταρκτικά σημαίνουν καλύτερο σeξ για τις γυναίκες», σύμφωνα με τον σeξοθεραπευτή, Ίαν Κέρνελ, συγγραφέα του βιβλίου: «Οι γυναίκες προηγούνται. Οδηγός των ανδρών για την ευχαρίστηση μιας γυναίκας».

«Πάντα ενθαρρύνω τα ζευγάρια στο να επιδίδονται σε εpωτικές περιπτύξεις πριν από την συνουσία. Όσο περισσότερο ασχολείται το ζευγάρι με προκαταρκτικά, τότε υψηλότερος θα είναι ο βαθμός της εpωτικής ευχαρίστησης», προσθέτει.

Ο Κέρνερ προσθέτει επίσης ότι είναι σημαντικό για ένα ζευγάρι κατά την διάρκεια του σeξ να είναι χαλαρό. «Το σeξ είναι κάτι παραπάνω από μία συνουσία, κατά συνέπεια, αφιερώνοντας χρόνο στο σeξ, διεγείρει κανείς το σώμα αλλά και το μυαλό».

Το 2015, η ιατρική επιθεώρηση «Jorunal of Sεxual Medicine» έδειξε ότι, ο μέσος όρος για μία συνουσία είναι τα 5,4 λεπτά. Ωστόσο, μία άλλη έρευνα έρχεται να διαψεύσει το εύρημα αυτό επισημαίνοντας ότι είναι απαραίτητα τα 7,5 λεπτά, όπως άλλωστε υποστηρίζει ο συγγραφέας Ράσελ Χιλς, στο βιβλίο του, υπό τον τίτλο: «Ο μύθος του σeξ». Και οι δύο έρευνες πάντως δεν έδωσαν σημασία στα προκαταρκτικά, τα οποία θεωρούνται άκρως απαραίτητα τουλάχιστον από την πλευρά των γυναικών.




Έρευνα του 2004 που δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση «Journal of Sεx Research» είχε δείξει ότι, οι συμμετέχοντες δήλωναν ευχαριστημένοι με τα προκαταρκτικά, διάρκειας έντεκα έως 13 λεπτών και σε μία συvουσία, διάρκειας επτά έως οκτώ λεπτών.

Αυτές ήταν οι δηλώσεις των συμμετεχόντων όμως η επιθυμητή διάρκεια και στα δύο ήταν διαφορετική:

Οι συμμετέχοντες θα ήθελαν να αφιερώνουν στο σeξ διπλάσιο χρόνο απ΄αυτό που είχαν. Οι γυναίκες θα ήθελαν προκαταρκτικά κατά μέσο όρο 26 λεπτά και συνουσία από 14 έως 16 λεπτά.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs