Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Έλληνας με το ωραιότερο σώμα στον κόσμο - Πήρε την πρωτιά σε παγκόσμιο διαγωνισμό Fitness


O Έλληνας Ζώης Μπάλλας, έχει το ωραιότερο σώμα στον κόσμο και επίσημα, καθώς πήρε τον τίτλο του...
Mr. Universe στους παγκόσμιους αγώνες Fitness που έγιναν στην Ιταλία.

Έχοντας κορμί φέτες και ατελείωτους κοιλιακούς, ο ίδιος μίλησε για το πόσο δύσκολο είναι να χτίσει κανείς ένα τέτοιο σώμα.

«Σε αυτό τον διαγωνισμό πρέπει οι αθλητές να συνδυάζουν την εξωτερική εμφάνιση -γι' αυτό και είχαμε εμφανίσεις και με ρούχα-, αλλά και το πολύ καλά γραμμωμένο σώμα. Φέτος συμμετείχαν αρκετοί αθλητές από πολλές χώρες και φαινόταν από την αρχή πως η Ελλάδα θα ήταν ανάμεσα στα φαβορί, το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό, το περίμενα ότι θα πήγαινα καλά, αλλά η πρώτη θέση ήταν τελικά ένα πολύ μεγάλο δώρο για μένα και τη μετέπειτα πορεία μου, το παράδοξο είναι ότι τον προηγούμενο μήνα στους αντίστοιχους πανελλήνιους αγώνες είχα κερδίσει την τέταρτη θέση, αν και πίστευα πως άξιζα την πρωτιά. Τότε ήμουν οριακά στο να τα παρατήσω, είχα εκνευριστεί πάρα πολύ, αλλά, ευτυχώς, κάτι με κράτησε για να δώσω άλλη μία ευκαιρία στον εαυτό μου. Τελικά, οι διεθνείς κριτές, αξιοκρατικά, με δικαίωσαν και ουσιαστικά επιβράβευσαν το πείσμα μου και τις σκληρές προσπάθειες που έκανα το προηγούμενο διάστημα, προκειμένου να καταφέρω να εκπροσωπήσω επάξια τη χώρα μου σε τόσο υψηλού επιπέδου αγώνες. Σκέψου πως ήμουνα ο μόνος που δεν είχα δικό μου προπονητή στην Ιταλία ή κάποια ομάδα ειδικών να με συνοδεύει, ενώ ακόμη και τη διατροφή μου την οργάνωνα μόνος μου» είπε στο Πρώτο Θέμα.

Ο Ζώης Μπάλλας, εξήγησε ακόμη το λόγο που δεν έχει κάνει body building, παρά την εξαιρετικά καλή του φυσική κατάσταση.


«Ποτέ δεν θέλησα να κάνω Bodybuilding γιατί θεωρώ ότι σου χαλάει τη συμμετρία στο σώμα για κάποιους μάλιστα όλο αυτό γίνεται και αντιαισθητικό. Γι' αυτό προτίμησα το fitness που συνδυάζει το μόντελινγκ με τη γυμναστική και ένα καλλίγραμμο κορμί, χωρίς το αποτέλεσμα να γίνεται υπερβολικό. Αφότου σταμάτησα το μπάσκετ, Ξεκίνησα να κάνω μόντελινγκ για κάποια περίοδο, ενώ συνεργάστηκα με τους περισσότερους Έλληνες σχεδιαστές. Ήταν μια ενδιαφέρουσα εμπειρία για μένα, αλλά ο δικοί μου στόχος ήταν πάντα ο αθλητισμός.
Μίλησε ακόμη για τις εμπειρίες του στο μόντελινγκ:


Στο μόντελινγκ συνάντησα πολύ σωστούς ανθρώπους, αλλά και "περίεργους", έζησα καλές εμπειρίες, αλλά και δύσκολες. Πήρα τίτλο στο Manhunt το 2012, το όνομα μου είχε ξεκινήσει να ακούγεται, αλλά επειδή γενικά είμαι πολύ χαμηλών τόνων αισθάνθηκα, έπειτα από δύο χρόνια, ότι δεν μου ταίριαζε αυτό το περιβάλλον. Τότε αφοσιώθηκα απόλυτα στο αγωνιστικό fitness».

Google+ Followers