Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

H 22χρονη καλλονή που τράβηξε την προσοχή στο Φεστιβάλ Βενετίας


Η αυλαία του 73ου Φεστιβάλ Βενετίας άνοιξε και η παρέλαση διασήμων ξεκίνησε στην πανέμορφη ιταλική πόλη.

Ομως...
, ένα φρέσκο πρόσωπο, ένα κορίτσι με αυθάδη ομορφιά μαγνήτισε τους φωτογράφους.


Η καλλονή είναι η Barbara Palvin μοντέλο από την Ουγγαρία και η νέα αγαπημένη του πρωταθλητή της F1 Lewis Hamilton. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο Φεστιβάλ των Καννών και από τότε είναι αχώριστοι.


Η Palvin κατάγεται από την Ουγγαρία και εργάζεται ως μοντέλο από τα 12 της. Σήμερα είναι 22 ετών και μέσα σε 4 χρόνια να κάνει σημανική καριέρα με καμπάνιες για οίκους μόδας ενώ σύμφωνα με το πρακτορείο Models.com είναι το 14ο πιο καλοπληρωμένο μοντέλο του κόσμου.

Η καλλονή, η οποία έχει υπάρξει ζευγάρι και με τον Justin Bieber, έχει αντιμετωπίσει κατακραυγή για τις καμπύλες της, αλλά φαίνεται δεν πτοείται αφού πιστεύει ότι τα πρότυπα της ομορφιάς πρέπει να αλλάξουν.


«Δεν είμαι τόσο αδύνατη όσο ήμουν στα 18 μου αλλά δεν είμαι και χοντρή» έχει απαντήσει στους επικριτές της που θεωρούν πως οι καμπύλες της θα έπρεπε να την έχουν αποτρέψει από το να ασχοληθεί με τη βιομηχανία της μόδας.


Αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Βενετία, ως καλεσμένη στο 73ο Διεθνές Φεστιβάλ και έχει ήδη τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας με το στιλ της και την αψεγάδιαστη ομορφιά της.







Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs