Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Την κυνηγά όλο το ISIS - Ποια είναι και γιατί είναι Νο 1 στόχος για το χαλιφάτο


Η μουσουλμάνα από τη Βηρυτό, έχει εξοργίσει μες την καριέρα της τη μουσουλμανική κοινότητα. Μάλιστα είναι...
η No1 «καταζητούμενη» του ISIS .

H Mia Khalifa κάνει καριέρα στις ταινίες Pοrnό, μe το όνομά της μάλιστα να φιγουράρει στο No2 του δημοφιλούς rank του πιο δημοφιλούς Pοrnόsite. 

Μάλιστα η ίδια δείχνει να αδιαφορεί για τις απειλές, γυρίζοντας ταινίες Pοrnό ακόμα και με τσιχάμπ και μπούργκα. Απολαμβάνει τα πλούτη της και βέβαια κυκλοφορεί με ασφάλεια.



Η 22χρονη μουσουλμάνα, στα 10 της χρόνια έφυγε από τη Βηρυτό με την μητέρα της, αναζητώντας μία νέα ζωή στις ΗΠΑ. Από τότε που ασχολείται με το Pοrnό οι γονείς της σταμάτησαν να της μιλούν, όντας πάντως ψύχραιμη, υποστηρίζοντας σε συνέντευξή της πως απλά περνούν μια φάση, μέχρι να συνειδητοποιήσουν ότι είναι μόνο μια δουλειά και να την αποδεχτούν. Η ίδια, όταν δεν πρωταγωνιστεί σε εrωτικές ταινίες, παρακολουθεί αγώνες ποδοσφαίρου και πηγαίνει βόλτες τα δύο σκυλιά της, ενώ, όταν βρίσκει χρόνο, προσφέρει εθελοντική εργασία σε καταφύγιο ζώων.





Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο WQAM 560, η Mia, φωτογράφισε τον διάσημο που τη φλερτάρει έντονα το τελευταίο διάστημα στα social media. Η ίδια, αν και αρχικά τόνισε πως είναι πολύ αγενές να αναφερθεί σε αυτόν δημόσια, παρ’ όλα αυτά δεν δίστασε να πει πως το όνομά του κάνει ρίμα με τη λέξη… Rake. Στη συνέχεια, έγινε ακόμα πιο αποκαλυπτική, προσθέτοντας πως ο ράπερ τής έστειλε σε inbox μια ημίγυμνη φωτογραφία του, στην οποία φαίνονταν ολοκάθαρα οι… προθέσεις του. Όμως η κίνησή του αυτή, αν και ήταν κολακευτική, την έκανε να αισθανθεί άβολα και να τον απορρίψει χωρίς δεύτερη σκέψη. Ο Drake, πάντως, δεν έχει κρύψει τη μεγάλη αδυναμία του στα κορίτσια που πρωταγωνιστούν σε ταινίες ενηλίκων.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs