Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Με τον πατέρα του θα ζει ο γιος της Madonna - O Guy Ritchie και η βασίλισα της ποπ κατέληξαν σε συμφωνία για την επιμέλεια


H βασίλισσα της ποπ Madonna και ο πρώην της σύζυγος, ο σκηνοθέτης Guy Ritchie, κατέληξαν σε συμφωνία σχετικά με την...
επιμέλεια του γιου τους, ανακοίνωσε σήμερα το δικαστήριο της Νέας Υόρκης, όπου επιλύθηκε η δικαστική διαμάχη μεταξύ των δύο πρώην συντρόφων.

Βάσει της συμφωνίας ο έφηβος θα διαμένει στο Λονδίνο στην οικία του πατέρα του, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος του Βρετανού κινηματογραφιστή.

«Το πρόβλημά τους για την επιμέλεια διευθετήθηκε» δήλωσε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Λούσιαν Τσέιλφεν, εκπρόσωπος τύπου του δικαστηρίου της Νέας Υόρκης όπου εκτυλίχθηκε η δικαστική μάχη των δύο γονέων με επίκεντρο τον Rocco.

Η συμφωνία που επιτεύχθηκε χθες Τετάρτη προβλέπει ότι ο έφηβος ηλικίας 16 ετών θα παραμείνει με τον πατέρα του στη Βρετανία, είπε ο δικηγόρος του Guy Ritchieι, Πίτερ Μπρονστάιν, σύμφωνα με τον αμερικανικό Τύπο.




Η Madonna, η οποία ζητούσε ο γιος της να πάει να ζήσει με εκείνη στις ΗΠΑ, ανήρτησε ένα μάλλον αινιγματικό μήνυμα στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter, διατυπώνοντας προφανώς με αυτόν τον τρόπο την απογοήτευσή της. Ανήρτησε μια φωτογραφία όπου απεικονίζεται η ίδια να φορά ένα φούτερ με κουκούλα όπου αναγραφόταν η λέξη «bitch».

Εδώ και μήνες η καλλιτέχνιδα και ο σκηνοθέτης πρωταγωνιστούσαν σε μια άγρια δικαστική διαμάχη με στόχο την επιμέλεια του Rocco, με προσφυγές τόσο στη βρετανική όσο και στην αμερικανική Δικαιοσύνη.

Η δικαστική διαδικασία στη Βρετανία διακόπηκε τον Μάρτιο, έπειτα από πρωτοβουλία της τραγουδίστριας.

Η Madonna και ο Guy Ritchie χώρισαν το 2008 έπειτα από 8 χρόνια γάμου. Έχουν υιοθετήσει άλλο ένα αγόρι, τον Ντέιβιντ Μπάντα Μουάλε Τσικόνε Ρίτσι, 10 ετών.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs