Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2016

Φυτεία χασίς εντοπίστηκε στο «On the Rocks» του Αντύπα - Κάποια δέντρα ξεπερνούσαν τα 3,5 μέτρα - Μια σύλληψη ως τώρα


Γεμάτη με χασισόδεντρα ήταν η πίσω πλευρά του κέντρου διασκέδασης «On the Rocks» στην Βάρκιζα, ιδιοκτησίας του γνωστού τραγουδιστή Αντύπα.

Συγκεκριμένα...
άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής εντοπίσαν δενδρύλλια ινδικής κάνναβης ύψους άνω των 3,5 μέτρων, συστήματα ποτίσματος, αλλά και συσκευές κινητών τηλεφώνων, ζυγαριές και συσκευασίες έτοιμες προς πώληση.

Σύμφωνα με το Πρώτο θέμα η πληροφορία ότι η πίσω πλευρά του «On the Rocks» έχει μετατραπεί σε φυτεία χασίς ήταν γνωστή στους άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής που παρακολουθούσαν εδώ το κτίριο στην Βάρκιζα.

Τελικά μετά από συντονισμένη επιχείρηση συνέλαβαν έναν 34χρονο Αλβανό υπήκοο, ο οποίος φέρεται να καλλιεργούσε τα 73 δενδρύλλια κάναβης που εντοπίστηκαν από τις αστυνομικές αρχές στο συγκεκριμένο χώρο. Ο Αλβανός φέρεται να είναι και ο κάτοχος ποσότητας ναρκωτικών (3 κιλά ακατέργαστη κάνναβη) που βρέθηκαν κατά τη διάρκεια της έρευνας σε δωμάτιο που εφάπτεται με το κέντρο διασκέδασης.Εκεί εντοπίστηκαν 11 συσκευές κινητών τηλεφώνων, ζυγαριές, έτοιμες συσκευασίες προς πώληση, αλλά και ένας μεγαλόσωμος, λευκός, μυώδης σκύλος ράτσας Dogo Argentino.
Ο Αλβανός επιστάτης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα όπου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση. Από τις αρχές εξετάζεται το κατά πόσο γνώριζε ο γνωστός τραγουδιστής και ιδιοκτήτης του κέντρο διασκέδασης για τη φυτεία του «On the Rocks». Γι’ αυτό το λόγο προσήλθε σήμερα στην Ασφάλεια να δώσει εξηγήσεις η σύζυγος του τραγουδιστή, καθώς ο ίδιος ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές ότι βρίσκεται εκτός Αττικής.

Το protothema.gr επικοινώνησε με τη σύζυγο του Αντύπα Μασλουμίδη, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, Στυλλιανή Στρατηγάκη, η οποία δήλωσε ότι«τόσο εγώ όσο και ο σύζυγός μου είμαστε σοκαρισμένοι για τα όσα βρέθηκαν στη πίσω πλευρά του κέντρου, τα οποία δεν γνωρίζαμε καθότι έχουμε να το επισκεφθούμε πάνω από ένα χρόνο». Η κυρία Στρατηγάκη, πρόσθεσε ότι το «On the Rocks», είναι προς πώληση τα τελευταία 8 χρόνια, παρουσιάζει εικόνα εγκατάλειψης και ως εκ τούτου ο καθένας μπορεί να έχει πρόσβαση στους χώρους του. Για τον Αλβανό υπήκοο που συνέλαβαν οι Αρχές, η σύζυγος του τραγουδιστή, λέει ότι τον γνώριζαν ως σερβιτόρο που απασχολούνταν σε παλαιότερες επιχειρήσεις που νοίκιαζαν το κέντρο διασκέδασης.

Google+ Followers