Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Αυτές είναι οι ομορφότερες τpανσέχουαλ του πλανήτη - Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι αυτές οι καλλονές, υπήρξαν κάποτε άντρες!


Αποτελούν μερικές από τις πιο όμορφες και σέξι παρουσίες του πλανήτη, πρωταγωνιστούν σε πασαρέλες και ταινίες, ενώ θαυμάζονται από...
εκατομμύρια άντρες ανά τον κόσμο. Για κάποιον που δεν ξέρει όμως πολλά για αυτές, δεν θα πιστέψει ότι αυτές οι εκπληκτικές γυναίκες, γεννήθηκαν... άντρες! Παρόλα αυτά, οι καριέρες τους στον χώρο της μόδας μεσουρανούν και οι ίδιες αποθεώνονται από τους σχεδιαστές και όσους ασχολούνται με την εν λόγω βιομηχανία.

Δείτε παρακάτω 5 από τα πιο διάσημα και όμορφα transegender μοντέλα του κόσμου και ετοιμαστείτε να μείνετε άφωνοι:



Andrej Pejic, Σερβία: 


Η ξανθιά καλλονή πρωταγωνιστεί τόσο στις γυναικείες, όσο και στις ανδρικές πασαρέλες, αφού το ανδρόγυνο look της την κάνει ξεχωριστή και μοναδική. Εκτός από το 18ο καλύτερο ανδρικό μοντέλο του κόσμου, η ίδια αποτελεί και την 96η πιο σέξι γυναίκα του πλανήτη.


Carmen Carrera, ΗΠΑ: 


Έγινε γνωστή μέσα από το τηλεοπτικό ριάλιτι "RuPaul’s Drag Race", ενώ στη συνέχεια εργάστηκε σαν μοντέλο και παρά το γεγονός ότι δείχνει απίστευτα γοητευτική, η ίδια προσπαθεί να παλέψει με τις ανασφάλειες που της δημιουργεί η κοινωνία, σχετικά με το φύλο της.



Valentijn De Hingh, Ολλανδία: 


Στα 8 της, πρωταγωνίστησε σε ένα ντοκιμαντέρ με θέμα τη ζωή ενός διεμφυλικού παιδιού και τα προβλήματα που αυτό αντιμετωπίζει. Αφού προχώρησε σε αλλαγή φύλου, ένα γνωστό πρακτορείο μοντέλων στο Άμστερνταμ υπέγραψε μαζί της συνεργασία και έκτοτε η καριέρα της έχει εκτοξευτεί στα ύψη.




Ines Rau, Γαλλία: 


Το μοντέλο που έκανε τη Γαλλία να παραμιλά, συμμετείχε σε ένα ντοκιμαντέρ σχετικά με τη ζωή των διεμφυλικών ανθρώπων, ενώ όπως αποκάλυψε από τα 18 μέχρι τα 24 της δήλωνε γυναίκα, μιας και δεν είχε αποδεχτεί τη διαφορετικότητα της.



Amiyah Scott, ΗΠΑ: 


Είναι μοντέλο και make up artist, γεννημένη το 1988 στη Νέα Υόρκη. Στα 17 της προχώρησε σε επέμβαση αλλαγής φύλου, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε εμφυτεύματα και στους γλουτούς της.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs