Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016

Φαίδων Γεωργίτσης: «Ο έpωτας της Αλίκης για μένα χάλασε τη σχέση μου με την Μπέτυ Αρβανίτη» - Τι είπε και για τις αισθησιακές ταινίες που πρωταγωνίστησε στο παρελθόν


Υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους γόηδες του ελληνικού κινηματογράφου. Ο Φαίδων Γεωργίτσης είχε ...
πολλές κατακτήσεις και το διάστημα που βρισκόταν σε σχέση με την μετέπειτα σύζυγό του, Μπέτυ Αρβανίτη, είχε κι ένα έντονο φλέρτ με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.


Μιλώντας στην εφημερίδα Freddo, αποκάλυψε ότι ο έpωτας της Αλίκης για εκείνον ήταν η αρχή για να χαλάσει η σχέση του με τη Μπέτυ Αρβανίτη. «Ωστόσο, ο έpωτας της Αλίκης για μένα ήταν και η αρχή για να χαλάσει η σχέση μου με την Μπέτυ. Αν και μείναμε μαζί με την Μπέτυ για πολλά χρόνια, ωστόσο ήταν ένα γεγονός που μας στιγμάτισε. Η Αλίκη ήταν σταρ τότε. Όπως και να 'χει λοιπόν, η Μπέτυ αισθάνθηκε πως μια άλλη γυναίκα, "ανώτερη", της έφαγε τον άντρα. Γίνανε αρκετά πράγματα τότε που δεν λέγονται», δήλωσε ο Φαίδων Γεωργίτσης.

Ωστόσο το γεγονός που επέφερε τον χωρισμό ήταν ότι η Μπέτυ Αρβανίτη έκανε έκτρωση στο παιδί τους, χωρίς να τον ενημερώσει. «Δεν μπόρεσα να ξεπεράσω ότι έριξε το παιδί μας, χωρίς να μου το πει προηγουμένως. Σήμερα είμαστε φίλοι και μάλιστα πολύ καλοί», τόνισε.

Τι είπε για τις αισθησιακές ταινίες που πρωταγωνίστησε στο παρελθόν

Είναι γνωστό ότι ο Φαίδων Γεωργίτσης είχε πρωταγωνιστήσει στο παρελθόν σε αισθησιακές ταινίες, όμως δεν δείχνει να μετανιώνει καθόλου.
Αντιθέτως, σε ανάλογη ερώτηση αν ντρέπεται για αυτές τις ταινίες, ο ίδιος απαντά:


«Όχι. Εκείνη την εποχή κάναμε όλοι οι πρωταγωνιστές τέτοιες ταινίες. Η Δανδουλάκη, ο Καλλέργης, ο Φυσσούν. Όλοι. Απλώς, δεν ξέρω γιατί όλοι έμειναν στο δικό μου όνομα. Λέω και πάλι όμως, ήταν θέμα επιβίωσης και έπρεπε να δουλέψουμε όπου υπήρχε δουλειά. Ωστόσο, θα σου πω και το άλλο: οι κινηματογραφιστές έβαζαν ως... τσόvτa μέσα σκληρές σκηνές πορνό από το εξωτερικό. Και έτσι βγήκε και η λέξη «τσόvτa»».

Google+ Followers