Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

«Έχεις σοκολάτα στο στόμα!», έλεγαν στη Σίντι Κρόφορντ για την διάσημη ελιά της (Photos)


Η Σίντι Κρόφορντ είχε από τα νιάτα της μια σπάνια αλλά και γήινη ομορφιά που την έκανε...
να ξεχωρίζει από άλλα μοντέλα της γενιάς της. Το χαρακτηριστικό της όμως, ήταν η διάσημη ελιά της λίγο πιο πάνω από τα χείλη της.

Έχει εξομολογηθεί πολλές φορές σε συνεντεύξεις της ότι στην αρχή της καριέρας της το 1984 διάφοροι φωτογράφοι έσβηναν την ελιά της με Photoshop. Μέχρι που κατάλαβαν ότι αυτό ήταν το σήμα κατατεθέν της.

Από μικρή όμως, δεχόταν κοροϊδίες για την ελιά της στο σχολείο. Οι συμμαθητές της της φώναζαν «έχεις σοκολάτα στο στόμα». Συχνά ξεσπούσε σε κλάματα και αναζητούσε παρηγοριά στη μητέρα της. Αυτή μάλιστα, την απέτρεψε από το να την αφαιρέσει.


Αυτά και πολλά ακόμα διηγείται το 50χρονο σήμερα μοντέλο σε μία νέα αυτοβιογραφία που λέγεται «Becoming». Εξιστορεί διάφορα περιστατικά από τον χώρο της μόδας, τις δυσκολίες της αρχής-λιποθυμούσε στις πρώτες φωτογραφήσεις-και κάνει μια ανασκόπηση της καριέρας και της ζωής της.




Τέλος, παραδέχθηκε ότι η μητρότητα-έχει δύο παιδιά-της άλλαξε τη ζωή, αλλά και το σώμα. «Η μέση μου είναι πιο φαρδιά, το στήθος μου έχει αποκτήσει μια «ζωηράδα» και έχω μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια».

Στο σχολείο την κορόϊδευαν για την ελιά της


Όταν γέννησε το γιο της, Πρίσλει


Με τον άντρα της, Άντριου Γκάρμπερ

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs