Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Το Plus Size Μοντέλο που διχάζει τον κόσμο της μόδας. Εσείς τι λέτε, είναι κούκλα ή χοντρούλα;


Οι γυναίκες βρίσκονται σε συνεχή πίεση για να συμβαδίζουν με τα «πρότυπα» ομορφιάς. Παρά ότι το γεγονός....
πως η ομορφιά υπάρχει σε διάφορα μεγέθη και σχήματα, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και ιδιαίτερα η βιομηχανία της μόδας, απεικονίζουν ως όμορφο κάτι εξωφρενικά αδύνατο. Χωρίς καμία αμφιβολία αυτό δημιουργεί πολλά προβλήματα στην κοινωνία μας…


Η εταιρία Aerie όμως αποφάσισε να πάει αντίθετα σε αυτή την λογική και δημιούργησε την νέα της κολεξιόν – που την ονόμασαν AerieReal – και αφορά στην αληθινή ομορφιά, όχι αυτή των λανθασμένων προτύπων που έχει θέσει η βιομηχανία. Η τελευταία τους προσθήκη: το μοντέλο Barbie Ferrieira. 


H Barbie, που ζει στη Νέα Υόρκη, περνάει τον περισσότερο καιρό κλείνοντας συμφωνίες με μεγάλα περιοδικά μόδας και έχει σαρώσει την βιομηχανία. Με το αδύνατο λουκ να κυριαρχεί στη σημερινή μόδα είναι ωραίο να βλέπεις κάποια που νιώθει πραγματικά άνετα με το σώμα της και το προωθεί προς τα έξω, δείχνοντας πως η ομορφιά δεν έρχεται μονάχα σε ένα σχήμα και μέγεθος.


Παρ” όλες τις κριτικές που δέχεται γιατί δεν είναι ένα τυπικό μοντέλο, η Barbie εξακολουθεί να αγαπάει τον εαυτό της. Εύγε!








via Instagram / @barbienox

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs