Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Η sexy δασκάλα που φωτογραφήθηκε γυμνή, παραιτήθηκε και ασχολείται με το μποξ (Video & Photos)


Η Joanne Salley είναι 37 ετών. 

Είναι πανέμορφη. Είναι ψηλή, ξανθιά με υπέροχο πρόσωπο. Έχει τέλειους...
ώμους, στήθος αγαλματένιο και πόδια λεπτά καλοσχηματισμένα και γυμνασμένα.


Θα μπορούσε άνετα να είναι μοντέλο, αφού πριν από κάποια χρόνια είχε στεφθεί Μις Βόρεια Ιρλανδία. Αλλά εκείνη επέλεξε να γίνει δασκάλα.

Και τα κατάφερνε μια χαρά στο σχολείο Harrow, όπου δίδασκε καλλιτεχνικά. Μέχρι που στο διαδίκτυο κυκλοφόρησαν γυμνές φωτογραφίες της.


Τότε η κατακραυγή που σηκώθηκε ήταν μεγάλη και την ανάγκασε να παραιτηθεί. Η καθηγήτρια φωτογραφίας του σχολείου Fiona Corthine και φίλη της Joanne, κάποια στιγμή, την παρακάλεσε να κάνουν μια καλλιτεχνική φωτογράφηση.

Είχε μπροστά της ένα πρώην μοντέλο και μπορούσε να τραβήξει φωτογραφίες. Οι φωτογραφίες ήταν έως και αισθησιακές, με τη καλλίγραμμη δασκάλα των καλλιτεχνικών να ποζάρει τόπλες.


Για άγνωστο λόγο μετά από λίγες ημέρες το στικάκι με τις φωτογραφίες κλάπηκε από την καθηγήτρια φωτογραφίας και ύστερα από ώρες, οι φωτογραφίες της Joanne, ανέβηκαν στο διαδίκτυο.


Η Joanne παραιτήθηκε. Η αγάπη της όμως για τα παιδιά παρέμενε δυνατή. Αφού χώρισε με τον σύντροφο της και γνωστό παίκτη του ράγκμπι Matt Dawson, η πρώην δασκάλα έφυγε για την Καμπότζη σαν εθελόντρια σε καταυλισμό παιδιών. Ενώ μετά συμμετείχε σε διάφορες φιλανθρωπίες για την εξοικονόμηση χρημάτων για τα άπορα και άρρωστα παιδιά.


Τελευταία άρχισε να ασχολείται και με το μποξ. «Λιώνει» κάθε μέρα στα γυμναστήρια. Τρέχει, κάνει κοιλιακούς, δυναμώνει τους μύες της και ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει στο ρινγκ την επαγγελματία μποξέρ, Danielle ‘the Grim’ Raper.


Ο αγώνας θα γίνει στο Grosvenor House Hotel στο Λονδίνο και τα έσοδα θα διατεθούν για τα παιδιά με νευροβλάστωμα, μια σπάνια μορφή καρκίνου.




Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs