Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2016

Δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ: Στη Μακρόνησο είχε και θάλασσα (Video)


Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει ο Σκάι, όταν στην τηλεοπτική εκπομπή του Μπογδάνου, έγινε παρομοίωση και...
σύγκριση των συνθηκών της Μακρονήσου με εκείνες που επικρατούν τις τελευταίες 48 ώρες στη γενική γραμματεία Τύπου, για τις άδειες.

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Πιταράς προέβη σε ένα λεκτικό ατόπημα: χαρακτήρισε τις συνθήκες στη Γ.Γ, ίδιες με εκείνες της Μακρονήσου, και όταν ο Μπογδάνος διακριτικά πήγε να τον διορθώσει, και ψέλλισε πως δεν συγκρίνονται αυτά, πως είναι λίγο υπερβολικό, ο συνάδελφος απάντησε: «Σωστά στη Μακρόνησο είχε και θάλασσα».

Τα σόσιαλ μίντια πήραν φωτιά για το λεκτικό αυτό ατόπημα που φυσικά και γνωρίζοντας τον συγκεκριμένο συντάκτη θα λέγαμε ότι μάλλον δεν εννοούσε τα όσα είπε, ή κάτι άλλο θα ήθελε να πει.

Η Μακρόνησος ήταν τόπος βασανιστηρίων. Η Μακρόνησος ήταν τόπος δολοφονιών και θανάτου. Στη Μακρόνησο δεν ήταν κλεισμένοι σε μια αίθουσα. Στο νησί του θανάτου έσπαγαν πέτρες κάτω από τον καυτό ήλιο, έτρωγαν ρέγκες παστές και μετά τους στερούσαν το νερό, έκαναν το «αεροπλανάκι» μέχρι να βγει η ψυχή τους και τους άφηναν να τρελαθούν στο «σιδερωτήριο» με τους βασανιστές να γελάνε σαδιστικά. Στην Μακρόνησο έφτανε κάποιος και δεν ήξερε εάν θα φύγει νεκρός, τρελός, σακατεμένος. Δεν γνώριζε πότε θα φύγει.

Google+ Followers