Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

10 σημάδια πως σε γουστάρει η κολλητή της


Όλα μέσα στη ζωή είναι και έχουμε ακούσει ουκ ολίγες ιστορίες με φιλενάδες που «δανείστηκαν» το αγόρι της φίλης τους σαν να ήταν...
ασετόν.

Αυτές οι περιπτώσεις όμως δεν είναι η νόρμα και το να κάνεις $εξ κάποια στιγμή με την κολλητή της θα έλεγε κανείς πως είναι μια από τις πιο τραβηγμένες αντρικές φαντασιώσεις (που καλύτερα να κρατήσεις για τον εαυτό σου και να μην τη μοιραστείς με το κορίτσι σου). Ίσως όμως όλα αυτά να μην είναι τελικά και τόσο στη σφαίρα της φαντασίας σου, αν η φίλη της κοπέλας σου δεν σέβεται το friend’s etiquette και περνάει συχνά την κατακόκκινη διαχωριστική γραμμή που υπάρχει νοερά ανάμεσά σας. Πως θα διαπιστώσεις ότι συμβαίνει αυτό; Τα παρακάτω 10 σημάδια είναι μερικές καλές πρώτες ενδείξεις.


1. Απέκτησε αμέσως μαζί σου προσωπική επαφή

Είσαι μεσίτης; Ζήτησε το email σου για να εξυπηρετήσει έναν γνωστό που ψάχνει σπίτι. Είσαι γιατρός; Ρωτάει σε ποιο νοσοκομείο δουλεύεις να περάσει καμία μέρα για τσεκάπ. Είσαι web developer; Εννοείται πως θέλει το τηλέφωνό σου, καιρό τώρα σκέφτεται να ανοίξει site. Ναι, όλα τα παραπάνω μπορεί όντως να κρύβουν αθώες προθέσεις. Αλλά οι αθώες προθέσεις της κανονικά οφείλουν να περάσουν μέσω της κολλητής της. Και το να παρακάμπτει τον μεσάζοντα από την πρώτη κιόλας γνωριμία σας, δεν είναι καθόλου καλή αρχή.


2. Σε πιάνει (κυριολεκτικά)

Κοροϊδευτικά, τρυφερά, τυχαία, μοιραία, δεν έχει σημασία. Η κολλητή της γκόμενάς σου, εκτός αν τυχαίνει να είναι και δική σου κολλητή, απαγορεύεται να σου διώχνει σφολιάτες μπουγάτσας από τα μούσια, απαγορεύεται να σου στρώνει την τούφα που πετάει, να σε γαργαλάει και να σε σπρώχνει σκούζοντας «έλααααα» όποτε την ειρωνεύεσαι. Σκέψου τον εαυτό σου σαν έκθεμα. Μπορεί να σε βλέπει, αλλά όχι να σε αγγίζει. Διαφορετικά εκτίθεστε και οι δύο.


3. Σου μιλάει συνεχώς online

Προφανώς δεν εννοούμε να πάρει μέρος στο διάλογο που εκτυλίσσεται στο wall σου, κάτω από το άρθρο για το Homeland που ανέβασες. Εννοούμε inbox στο facebook, DM στο twitter, μηνύματα στο msn και στο gtalk. Μια φορά στο τόσο, κανένα πρόβλημα. Δύο φορές στο τόσο, δεν χάλασε και ο κόσμος. Αλλά σχεδόν κάθε μέρα; Άλλες δουλειές δεν έχει η δεσποινίς από το να μιλάει στους ξένους γκόμενους;


4. Σου παίρνει δώρα

Όχι μόνο επιτρέπεται να σου πάρει δώρο όταν την καλέσεις στα γενέθλιά σου, επιβάλλεται κιόλας. Αλλά το «είδα αυτό το μπρελόκ Darth Vader και σε σκέφτηκα» δεν στέκει σε κανένα παράλληλο σύμπαν, σουηδικό ή μη. Διότι αν η φίλη της σου αγοράζει το μπρελόκ, η δικιά σου τι πρέπει να σου αγοράσει; Διαστημόπλοιο;


5. Σε προσκαλεί στις εξόδους τους

Ο γενικός κανόνας λέει πως τα κορίτσια, ειδικά εκείνα που είναι σε σχέση, όταν βλέπουν μια στο τόσο τις φίλες τους, επιδιώκουν να μην είσαι και εσύ εκεί, για να πουν τα δικά τους (και βεβαίως για να σε κουτσομπολέψουν). Φυσικά και θα βρεθείτε κάποτε ομαδικώς, κυρίως με πρωτοβουλία της κοπέλας σου. Η φίλη της που σε συμπαθεί, θα χαρεί να πάτε σινεμά κάποια στιγμή όλοι μαζί. Η φίλη που σε γουστάρει, σου έχει ήδη βγάλει εισιτήριο.


6. Προσπαθεί να βρεθείτε μόνοι σας

Ένας άλλος άγραφος γενικός κανόνας λέει πως, όποτε βρίσκεστε με την κολλητή της, είναι παρούσα και η κοπέλα σου. Εκτός αν έπεσες πάνω της τυχαία, δεν έχεις κανένα λόγο να πίνετε ποτό οι δυο σας με την φίλη της. Και αν πέφτεις πάνω της «τυχαία» συχνά, να το κοιτάξεις επίσης.




7. Σου δίνει υλικό για φαvτασιώσεις

Αρχικά ήθελε να σου δείξει κάτι νεοκλασικά κτίρια που ανέβασε στο instagram, αλλά τελικά κατέληξες να χαζεύεις φωτογραφίες της με μαγιό. Στις διακοπές περίμενες τα κορίτσια να ετοιμαστούν και πέρασε μια γρήγορη από μπροστά σου με την πετσέτα για να βάλει το κινητό της να φορτίζει. Επόμενο βήμα είναι να σε βάλει να διαλέξεις $tring για να φορέσει. Βάστα γερά, φίλε αναγνώστη, η πίστη σου δοκιμάζεται.


8. Μιλάει μπροστά σου για $εξ

Σίγουρα δεν πρέπει να περνάτε σε καυτές συζητήσεις οι δυο σας, αλλά είναι επίσης ύποπτο και το να νιώθει άνετα να μάθεις $εξουαλικές πληροφορίες για εκείνη, έστω και παρουσία της κοπέλας σου. Ακόμη κι αν την κουβέντα την ξεκινήσει η δικιά σου, ακόμη και αν είστε όλοι μεθυσμένοι. Το να τις ακούς να μιλάνε ενώπιόν σου για στάσεις και στ0ματικό $εξ δεν είναι φυσιολογικό, είναι άβολο. Ή προπομπός για τpίο. Σε αυτή την περίπτωση, καλή διασκέδαση.


9. Χρησιμοποιεί την φράση «μην της το πεις»

Τίποτα απ’ όσα λέτε εσύ και η φίλη της δεν πρέπει να είναι classified information για το κορίτσι σου. Μοναδική εξαίρεση το πάρτι γενεθλίων που της οργανώνει.


10. Μειώνει την φίλη της στα μάτια σου

Αν θέλεις μπορείς και να ξεχάσεις όλη την παραπάνω λίστα και να κρατήσεις μόνο αυτό: Η κολλητή της οφείλει να είναι η καλύτερη ζωντανή διαφήμιση της γκόμενάς σου. Ειδικά όταν το κορίτσι σου δεν είναι μπροστά, από τα χείλη της κολλητής πρέπει να βγαίνουν μόνο ύμνοι, ψαλμοί και λόγια αποθέωσης για το διαμάντι που πήγες και βρήκες. Δεν δικαιούται να σου λέει ντροπιαστικές ιστορίες από το παρελθόν της. Δεν παίζουν αστειάκια για το πως το κορίτσι σου είναι κυκλοθυμικό, δεν μπορεί να βράσει ούτε μακαρόνια, είναι γκρινιάρα και «τώρα τελευταία έχει κάνει κυτταρίτιδα». Όλα αυτά μπορεί να τα λέει μόνο παρουσία της, μόνο χαϊδευτικά, για να γελάτε όλοι μαζί καλοπροαίρετα. Και όχι τίποτα άλλο, αλλά με γκόμενα με τέτοιο κωλοχαρακτήρα, ούτε μια απιστία δεν αξίζει να κάνεις. Αργά ή γρήγορα, θα είναι εκείνη που θα σας καρφώσει στο κορίτσι σου.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs