Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016

Η 15χρονη κόρη του Ομπάμα «τα έτσουξε» σε μπαρ και την πήρε χαμπάρι όλη η Αμερική - «Πονοκέφαλος» στον Λευκό Οίκο


Το αλκοόλ έρεε άφθονο εκεί που διασκέδαζε η Σάσα Ομπάμα, η 15χρονη κόρη του Αμερικανού προέδρου. Εκεί όμως ήταν και οι ...παπαράτσι που την απαθανάτισαν σε ένα μπαρ με πολλά μπουκάλια κρασιού: "Πίνουμε σφηνάκια με την Σάσα Ομπάμα", είναι μία τις λεζάντες στις φωτογραφίες που ανέβηκαν στα social media προκαλώντας πονοκέφαλο στον Λευκό Οίκο ενώ υπήρξαν και πολλά ξένα ΜΜΕ που έκαναν λόγο για σκάνδαλο που πλήττει την εικόνα της Σάσα και κατά συνέπεια του ζεύγους Ομπάμα.

Σύμφωνα με την αμερικανική νομοθεσία το αλκοόλ απαγορεύεται σε άτομα κάτω των 21 ετών. Η Σάσα φορώντας ένα λευκό στενό τζιν, ένα γκρίζο μπλουζάκι εθεάθη ένα βράδυ με παρέα η οποία κατανάλωνε οινόπνευμα. Από το μπλουζάκι της φαινόταν το μαύρο σουτιέν της, όπως γράφουν τα αμερικανικά ΜΜΕ. Σχολιάζοντας επικριτικά τις φωτογραφίες της Σάσα , οι χρήστες έκαναν λόγο για προεδρικό σκάνδαλο.

Τι δουλειά έχει μία 15χρονη ανάμεσα σε μπουκάλια αλκοόλ καθώς είναι ανήλικη. Αν και το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ δεν θέλησε να σχολιάσει τις φωτογραφίες της Σάσα, το υλικό αποσύρθηκε από τα social media.

Υπενθυμίζεται ότι τον Αύγουστο η μικρότερη κόρη του προέδρου των ΗΠΑ είχε πιάσει δουλειά ως σερβιτόρα, όπως πολλοί άλλοι συνομήλικοί της.

Πριν ξεκινήσει η σχολική χρονιά, η Σάσα, που έχει περάσει τα 8 από τα 15 χρόνια της ζωής της στον Λευκό Οίκο, εργάστηκε στο ταμείο των παραγγελιών σε ένα εστιατόριο με θαλασσινά στο Martha’s Vineyard.

Κάθε πρωί, έφθανε στη δουλειά της, ένα εστιατόριο θαλασσινών στο νησί Μάρθας Βίνεγιαρντ, συνοδευόμενη από έξι άνδρες της ασφάλειας του Λευκού Οίκου, οι οποίοι παρακολουθούσαν την κάθε της κίνηση και διασφάλιζαν την ασφάλειά της.

Google+ Followers