Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Έφηβος πέφτει νεκρός από 17 σφαίρες σε αεροδρόμιο της Βραζιλίας λόγω ερωτικής αντιζηλίας ( Photos - Video)


Απίστευτες σκηνές έλαβαν χώρα σε αεροδρόμιο της Βραζιλίας. Οι κάμερες ασφαλείας του αεροδρομίου κατέγραψαν τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε ο νεαρός Μάρλον Ρολντάν Σουάρες, ο οποίος μάλιστα εκείνη τη μέρα είχε τα γενέθλιά τουΤο περιστατικό συνέβη στις 19 Σεπτεμβρίου και το βίντειο παρουσιάζει καρέ καρέ την επίθεση των δύο ανδρών στον νεαρό Μάρλον.

Το θύμα βρισκόταν στο διεθνές αεροδρόμιο της νότιας Βραζιλίας στο Πόρτο Αλέγρε μαζί με την οικογένειά του για να αποχαιρετήσει ένα φίλο του, όταν ξαφνικά οι δύο άντρες του επιτέθηκαν.


Ο αστυνομικός επιθεωρητής δήλωσε πως ο 18χρονος χτυπήθηκε από πολύ κοντινή απόσταση από τουλάχιστον 17 σφαίρες. Οι ένοπλοι αφού τον πυροβόλησαν διέφυγαν με αυτοκίνητο, με τον αστυνομικό επιθεωρητή να για ένα έγκλημα πάθους αφού ο κατηγορούμενος φέρεται να ομολόγησε την πράξη του λέγοντας πως το θύμα είχε σχέση με την πρώην κοπέλα του.

«Ήταν ένα έγκλημα πάθους. Ήθελε να σκοτώσει τον Μάρλον» υποστήριξε ο επιθεωρητής. 




Οι αρχές δήλωσαν πως συνέλαβαν τον έναν από τους δύο δράστες τον 25χρονο Ντιέγκο ντα Σίλβα Σεβέρο έμπορο ναρκωτικών. Έπειτα από έρευνα που διεξήχθη στο σπίτι του του 25χρονου βρέθηκε όπλο το οποίο πιθανολογείται ότι είναι και εκείνο που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs