Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Νεκρός Βρετανός μποξέρ μετά από αγώνα στην Γλασκώβη - Τραυματίστηκε και ένα 24ωρο μετά πέθανε


Έχασε τη μάχη για τη ζωή, ο 25χρονος μποξέρ, Μάικ Τάουελ, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα σε αγώνα, τα ξημερώματα της...
Παρασκευής.

Ο Βρετανός, ήταν αήττητος στις προηγούμενες 11 αναμετρήσεις. Από την αρχή ο αγώνας, ενάντια στον Ντέιλ Έβανς, δεν πήγε καλά για τον πυγμάχο από το Νταντί, καθώς έπεσε, μόλις στον πρώτο γύρο. Σηκώθηκε όμως, και συνέχισε τον αγώνα πριν πέσει για δεύτερη φορά στο έδαφος του St. Adrews Sporting Club της Γλασκώβης.

Ο Τάουελ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Queen Elizabeth, με ασθενοφόρο, όπου και παρέμεινε για μία ημέρα. Τα ξημερώματα του Σαββάτου, το προπονητικό του τιμ, επιβεβαίωσε την τραγική είδηση ότι ο 25χρονος δεν άντεξε και «έφυγε».




Ο αντίπαλός του δεν έκανε κάποια δήλωση μετά το θάνατο του Τάουελ, αλλά την ώρα που αυτός μεταφερόταν στο νοσοκομείο, είχε εκδώσει ανακοίνωση στην οποία τον χαρακτήριζε «αληθινό μαχητή». «Ήμασταν εκεί για να διασκεδάσουμε το κοινό. Και το κάναμε. Είμαστε και οι δύο άνθρωποι της «μπουνιάς» και δυστυχώς ο Μάικ ήταν στη λάθος πλευρά. Κανείς δεν θέλει να δει τον αντίπαλό του να μεταφέρεται εκτός με φορείο», ανέφερε ο Έβανς πριν μάθει τα τραγικά νέα.

Οι «κακές γλώσσες» επιρρίπτουν ευθύνες στο διαιτητή της αναμέτρησης, Βίκτορ Λάφλιν, ο οποίος ήταν επίσης διαιτητής στον αγώνα για τον τίτλο του πρωταθλητή μεσαίων βαρών, μεταξύ Κρις Γιούμπανκ και Νικ Μπλακγουελ, που έληξε με την τραγική απόσυρση του δεύτερου από το μποξ, αφού υπέστη αιμορραγία στο κρανίο και αναγκάστηκε να σταματήσει στο 10ο γύρο.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs