Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Τη χτυπούσε αλύπητα επί 4 ώρες επειδή δεν του έφερε τσιγάρα (Σκληρές Photos)


Εξάντλησε όλο τον «ανδρισμό» του στη σύντροφο του και επί 240 λεπτά την έδερνε δίχως οίκτο επειδή έκανε το λάθος να μην του φέρει τσιγάρα.

Και όταν...
λέμε την έδερνε, το εννοούμε. Την κλείδωσε σε ένα δωμάτιο και την έσπασε στο ξύλο. Γροθιές, μπουνιές, κλωτσιές, σκαμπίλια, σφαλιάρες, τράβηγμα μαλλιών, χτύπημα του κεφαλιού στον τοίχο, σαν να βρισκόταν σε κάποιο ρινγκ και απέναντι του δεν είχε μια 18χρονη κοπέλα αλλά έναν άνδρα.


Το περιστατικό συνέβη στη Γλασκόβη. Δράστης είναι ο 19χρονος «βαρύς άνδρας» Τζειμς Μακ Κουρτ και θύμα η 18χρονη σύντροφος του Κέλσι Σκίλεν. Ο Μακ Κουρτ της ζήτησε να του φέρει τσιγάρα όταν εκείνη βρισκόταν έξω.

Για κάποιο λόγο η κοπέλα δεν του έφερε και τότε ξεκίνησε ο εφιάλτης της. Όταν της ζήτησε να του δώσει το πακέτο και εκείνη είπε πως δεν αγόρασε αντί απάντησης ο Μακ Κουρτ της έριξε μια ισχυρή γροθιά στο πρόσωπο. Η Κέλσι σωριάστηκε στο έδαφος κεραυνοβολημένη.

Πήγε από πάνω της και άρχισε να την φτύνει ενώ της ούρλιαζε «πως αφού θα κάνει μελανιά στο πρόσωπο καλύτερα να το κάνει σωστά. Την έπιασε από τα μαλλιά και την έσυρε μέσα σε ένα δωμάτιο. Κλείδωσε την πόρτα και την τσάκισε στο ξύλο.

Επί 4 ώρες τη χτυπούσε. Γροθιές στο πρόσωπο, κλωτσιές στο στήθος στην κοιλιά και στα γεννητικά της όργανα, την έβριζε με τα χειρότερα λόγια, της ακινητοποιούσε τα χέρια την σκαμπίλιζε ενώ ήταν πεσμένη και στη συνέχεια την έφτυνε.


Και όταν η Κέλσι έχανε τις αισθήσεις της, ο Μακ Κουρτ, πήγαινε στην κουζίνα γέμιζε ένα μεγάλο ποτήρι νερό και της το έριχνε στο πρόσωπο για να τη συνεφέρει. Μόλις η 18χρονη ανακτούσε τις αισθήσεις της συνέχιζε να την χτυπά, όλο και περισσότερο άγρια.




Οι γείτονες που άκουγαν επί 4 ώρες τα χτυπήματα κάποια στιγμή συνειδητοποίησαν ότι ο Μακ Κουρτ δεν καρφώνει κάτι στον τοίχο, αλλά χτυπάει τη σύντροφο του. Ειδοποίησαν την αστυνομία και άνδρες της, τον συνέλαβαν.


Ο 19χρονος καταδικάστηκε σε 21 μήνες φυλακή μετά την ομολογία του για διάφορα περιστατικά κακοποίησης εναντίον της. Ο δικαστής μάλιστα διέταξε την επίβλεψή του για 8 μήνες μετά την απελευθέρωσή του, καθώς και την απαγόρευση επικοινωνίας με τη 18χρονη για 5 χρόνια.

Συγκλονιστική ήταν η κατάθεση της Κέλσι στο δικαστήριο: «Είμαι πολύ χαρούμενη που δεν μπορεί να με πλησιάσει. Κατά τη διάρκεια του περιστατικού του έλεγα "αξίζει να πας φυλακή;" και μου απαντούσε πως δεν τον ενδιαφέρει αρκεί να πεθάνω. Θυμάμαι να σκέφτομαι πως θα με σκοτώσει. Είναι επικίνδυνος»


Ο ίδιος ο δικαστής σοκαρισμένος από την αγριότητα των μαρτυριών είπε: «Η Kelsie ήταν τόσο βαριά τραυματισμένη που έμεινε 5 εβδομάδες εκτός εργασίας»

Σύμφωνα με μια άλλη εκδοχή το ζευγάρι είχε βγει και όταν επέστρεψε σπίτι ο Μακ Κουρτ συνειδητοποίησε πως είχε ξεχάσει το σακάκι με τα τσιγάρα του. Έριξε αμέσως το φταίξιμο στην Κέλσι, την αποκάλεσε «ηλίθια πόρνη» και άρχισε να την χτυπά.




Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs