Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016

Προετοιμάζεται για πυρηνικό πόλεμο η Ρωσία - Τεράστια άσκηση με τη συμμετοχή 40.000.000 πολιτών


Η Ρωσική κυβέρνηση διεξάγει μία εθνική άσκηση πολιτικής προστασίας για να διαβεβαιωθεί ότι η χώρα είναι κατάλληλα προετοιμασμένη για πυρηνική, χημική ή ...
βιολογική επίθεση από τη Δύση.

Ανάμεσα σε αυξανόμενες εντάσεις, κυρίως εξαιτίας της ρωσικής εμπλοκής στη Συρία, το υπουργείο Άμυνας της χώρας ανακοίνωσε την προηγούμενοι εβδομάδα ότι σχιζοφρενείς από τις ΗΠΑ ενισχύουν τα πυρηνικά όπλα κατά της Μόσχας.

Η άσκηση θα διαρκέσει τρεις μέρες και διεξάγεται από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και θα συμμετάσχουν 200.000 υπάλληλοι και θα αφορά τουλάχιστον 40.000.000 πολίτες.

Οι σχέσεις ανάμεσα στη Ρωσία και τη Δύση συνεχίζει να χειροτερεύουν με τον Πούτιν να ανακαλεί συμφωνία με τις ΗΠΑ για τα όπλα πλουτωνίου. 
Η Ρωσία εκσυγχρονίζει το πυρηνικό της οπλοστάσιο με την παρουσίαση της νέας γενιάς βομβαρδιστικών με τη δυνατότητα να μεταφέρουν πυρηνικές βόμβες, φορητών εκτοξευτήρων βαλιστικών πυραύλων και υποβρυχίων εξοπλισμένων με πυρηνικά.

Παρά τις διμερείς συμφωνίες για να μειωθεί το πυρηνικό οπλοστάσιο το Κρεμλίνο σύμφωνα με δημοσιεύματα ενισχύει τις πυρηνικές του δυνατότητες με σαφή στόχο να υπερισχύσει των ΗΠΑ.

Πηγή: Independent

Google+ Followers