Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Παραγωγός ραδιοφώνου πληρώνει 5.000 δολάρια σε όποιον φωνάξει: «Ο Κλίντον είναι βιαστής»


Ο Άλεξ Τζόουνς, ηλικίας 42 ετών, που διευθύνει το ραδιοφωνικό δίκτυο Infowars το οποίο εκπέμπει από τον ιστότοπό του...
, υπόσχεται να δώσει 1.000 δολάρια σε όποιον θα εμφανιστεί στην τηλεόραση φορώντας για 5 και πλέον δευτερόλεπτα ένα μπλουζάκι με τον πρώην πρόεδρο της χώρας Μπιλ Κλίντον και τη λέξη «βιασμός».

Ωστόσο μπορεί κανείς επιπλέον να κερδίσει 5.000 δολάρια εάν, φορώντας το εν λόγω μπλουζάκι ή άλλα μπλουζάκια με συνθήματα ανάλογου περιεχομένου αρχίσει να φωνάζει «ο Μπιλ Κλίντον είναι βιαστής».

Υποστηρικτής του υποψηφίου του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για τον Λευκό Οίκο Ντόναλντ Τραμπ, τον οποίο έχει ήδη προσκαλέσει στον ραδιόφωνό του, ο Τζόουνς είναι οπαδός των θεωριών συνομωσίας και πιστεύει πως τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα και την υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος Χίλαρι Κλίντον τους έχει «κυριεύσει ο διάβολος».

Φορώντας φανελάκια όπου μπορούσε να διαβάσει κανείς «Μπιλ Κλίντον βιαστή» διαδηλωτές διέκοψαν την Τρίτη μια ομιλία του Μπαράκ Ομπάμα στη Βόρεια Καρολίνα. Ο Αμερικανός πρόεδρος τους απάντησε με σκωπτική διάθεση: ο κ. Τζόουνς «είπε ότι μυρίζει το θειάφι, συμβαίνει πράγματι κάτι;» διερωτήθη ο πρόεδρος μυρίζοντας το χέρι του και προκαλώντας τις επευφημίες του πλήθους.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός εγκαινίασε αυτόν τον διαγωνισμό την 30η Σεπτεμβρίου, πριν από την προβολή την 7η Οκτωβρίου ενός βίντεο με πρωταγωνιστή τον Ντόναλντ Τραμπ να επιδίδεται σε υβριστικούς χαρακτηρισμούς κατά των γυναικών.

.


Ο μεγιστάνας ναι μεν είπε συγγνώμη όμως την ίδια στιγμή υποστήριξε, κατά τη διάρκεια της τηλεμαχίας της Κυριακής με αντίπαλο την Χίλαρι Κλίντον, ότι ο πρώην πρόεδρος είχε «κακοποιήσει γυναίκες».

Επίσης, ο Ντόναλντ Τραμπ οργάνωσε μια σύντομη συνέντευξη τύπου όπου 3 γυναίκες κατηγορούσαν τον Μπιλ Κλίντον ότι επιτέθηκε εναντίον τους σεξουαλικά.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs