Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

6 ταλαντούχοι απόγονοι διάσημων ανθρώπων που δεν γνωρίζεις - Και που πρέπει να τους μάθεις...


Η λάμψη των αστέρων πολλές φορές είναι μεγάλο φορτίο για τους απογόνους τους. Ειδικότερα γι’ αυτούς που...
θέλουν να πάρουν τον ίδιο δρόμο. Όμως το ταλέντο φαίνεται πως είναι και λίγο κληρονομικό, αφού τα εγγόνια διάσημων αστέρων πολλές φορές παίρνουν κάτι από την λάμψη των προγόνων του.

Δείτε μερικά παραδείγματα απογόνων διάσημων που είναι επίσης πολύ ταλαντούχοι...



Dree Hemingway


Η εγγονή του διάσημου συγγραφέα Ernest Hemingway που σημάδεψε τον 20ο αιώνα με τα γραπτά του και την ζωή του, είναι ηθοποιός και μοντέλο έχοντας παίξει ήδη σε αρκετές ταινίες πλάι σε μεγάλα ονόματα όπως ο Ben Stiller.




Emma Kathleen Ferrer


Η Emma Kathleen Ferrer είναι εγγονή μιας εκ των σπουδαιότερων ηθοποιών όλων των εποχών, της Audrey Hepburn. Είναι 20 ετών, πανέμορφη και μοντέλο.




Alyson Le Borges


Είναι η εγγονή του διάσημου ηθοποιού και γόη της εποχής, Alain Delon. Έχει πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία αλλά είναι κυρίως μοντέλο. Φυσικό ήταν...





Tuki Brando


Γεννήθηκε στην Ταϊτή το 1990. Η μητέρα του ήταν η Cheyenne Brando, κόρη του εμβληματικού ηθοποιού Marlon Brando και της γυναίκας του (από την Γαλλική Πολυνησία), της ηθοποιού Tarita Teriipaia. Ο Tuki Brando είναι 26 ετών και είναι μοντέλο για τον οίκο Versace.




Riley Keough


Η 25χρονη σήμερα Riley Keough είναι η μεγαλύτερη εγγονή του «βασιλιά» του Rock ‘n Roll, Elvis Presley. Είναι ηθοποιός, έχοντας πρόσφατα πρωταγωνιστήσει στο «Mad max: Fury Road» και στην σειρά «The Girlfriend Experience» όπου έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.




Oona Chaplin


 Αφήσαμε το καλύτερο για το τέλος. Η πανέμορφη Oona Chaplin, έχει το όνομα της γιαγιάς της και το επίθετο του παππού της. Είναι, φυσικά εγγονή του Charlie Chaplin και της Oona O’ Neil, πράγμα που την κάνει ταυτόχρονα και δισέγγονη του Eugene O’ Neill! Η γεννημένη στην Ισπανία ηθοποιός, έχει ήδη συμμετάσχει σε διάφορες ταινίες (με αποκορύφωμα την ταινία «Quantum of Solace» του James Bond), αλλά είναι κυρίως γνωστή από τον ρόλο της ως Talisa Maegyr ή Talisa Stark από την σειρά «Game of Thrones».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs