Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

8 δισεκατομμυριούχοι που παντρεύτηκαν πολύ νεότερες γυναίκες - Ο... έpωτας χρόνια δεν κοιτά! (Μήπως όμως κοιτά τα λεφτά;)


Ο εpωτας χρόναι δεν κοιτά! Οι παρακάτω δισεκατομμυριούχοι τα έχουν τα χρονάκια τους, αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να παντρευτούν γυναίκες πολύ νεότερές τους, που σε ορισμένες περιπτώσεις ...
είναι και αρκετά μικρές για... κόρες τους!

Rupert Murdoch - Wendi Deng

Η Wendi Deng, 42 ετών, κόρη Κινεζικής οικογένειας της μεσαίας τάξης, είναι σύζυγος ενός εκ των πλουσιότερων μεγιστάνων του κόσμου, τον 80χρονο Rupert Murdoch. H Deng, αποτέλεσε πρωτοσέλιδο λίγα χρόνια πριν, όταν προστάτεψε τον σύζυγό της από επίθεση με τάρτες στην Αγγλία. Ο Murdoch όμως κατέθεσε αίτηση διαζυγίου το 2013, αποδεικνύοντας πως η διαφορά ηλικίας μπορεί να αποτελέσει και πρόβλημα για μια σχέση. Άλλωστε το ζευγάρι που έδωσε τέλος στον γάμο τους ύστερα από 14 χρόνια, είχε μόνο 38 χρόνια διαφορά



Bernie Ecclestone - Fabiana Flosi

Ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της Formula 1, Bernie Ecclestone, 81 ετών, είναι παντρεμένος με την 35χρονη Fabiana Flosi. Τα 46 χρόνια διαφοράς δεν αποτέλεσαν πρόβλημα για τον Ecclestone για να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας για δεύτερη φορά.






George Soros - Tamiko Bolton

Τα 42 χρόνια διαφοράς δεν φαίνεται πως ενόχλησαν τον Αμερικανό επενδυτή George Soros και παντρεύτηκε – για τρίτη φορά – την 40χρονη δασκάλα yoga, Tamiko Bolton.



Karl Wlaschek - Friederike Ricki Schenk

Ο μεγιστάνας των Αυστριακών super market, Karl Wlaschek, 94 ετών, ζήτησε από την 'κοπέλα' του, Friederike Ricki Schenk, να τον παντρευτεί. Η ημερομηνία γάμου τους παραμένει ακόμα άγνωστη, όπως και η ηλικία της νύφης.



Jim Clark - Kristy Hinze

Αυτός, 68χρονος πρωτοπόρος του διαδικτύου. Αυτή, 32χρονο κορίτσι εξώφυλλων. Ο λόγος για τον Jim Clark και την Kristy Hinze, όπου το 2009 αποφάσισαν να παντρευτούν και να δημιουργήσουν την δική τους οικογένεια, αποκτώντας μάλιστα και έναν γιο, παρόλο τα 36 χρόνια διαφοράς τους.




Δούκισσα του Alba - Alfonso Diez

Η 85χρονη Δούκισσα του Alba της Ισπανίας, παντρεύτηκε έναν δημόσιο υπάλληλο, 24 χρόνια νεότερό της, αποδεικνύοντας ότι και οι πλούσιες γυναίκες μπορούν να επιλέξουν το ταίρι τους.



Kirk Kerkorian - Joan Dangerfield

Τέταρτος γάμος για τον μεγιστάνα του καζίνο του Las Vegas, Kirk Kerkorian και την 59 ετών σύζυγό τους Joan Dangerfield. O 95 ετών Kerkorian κατέχει περιουσία 16 δισεκατομμυρίων.



Joe Hardy - Danielle Golden
Το 2007, ο δισεκατομμυριούχος Joe Hardy, χώρισε την 23χρονη αισθητικό Kristen Georgi, για την τωρινή του σύζυγο, την 22χρονη Danielle Golden. Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά. Ακόμα και αν αυτά είναι 62.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs