Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

Απίστευτη αποκάλυψη για τη «ΣΙΔΗΡΑ ΚΥΡΙΑ»: «Ο Μπιλ μου είπε ότι η Χίλαρι είναι bisexual», λέει πρώην ερωμένη του


«Είναι τρομερό! Δεν μπορούμε να αφήσουμε έναν άνθρωπο σαν κι αυτόν να γίνει ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ!», δήλωσε ...
εμφανώς εκνευρισμένη η Χίλαρι Κλίντον σε μήνυμά της στο Twitter, αναφερόμενη στα σεξιστικά σχόλια του Ντόναλντ Τραμπ, τη στιγμή που μία από τις πρώην ερωμένες του συζύγου της αποκαλύπτει ότι η Χίλαρι είναι… biσεξual!


Πρόκειται για την Τζένιφερ Φλάουερς, που υποστηρίζει ότι ο Μπιλ της είχε εκμυστηρευτεί ότι η Χίλαρι είναι biσεξual κι ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα με αυτό. «Οι δυο τους δεν θα ήταν μαζί αν δεν είχαν αποκτήσει την Τσέλσι», λέει η Φλάουερς. Άσχετα από τις δηλώσεις της πρώην ερωμένης, δεν είναι λίγες οι κατά καιρούς αναφορές του εγχώριου και διεθνούς τύπου, ότι η «σιδηρά κυρία» της αμερικανικής πολιτικής έχει ομοφυλοφιλικές σχέσεις. Μάλιστα, η φωτογραφία (επάνω) όπου η τότε υπουργός Εξωτερικών κοιτούσε το στήθος της ποπ σταρ Κριστίνα Αγκιλέρα, έκανε το γύρο του κόσμου την περασμένη δεκαετία.

Επίσης, αποκαλύπτει πως αν δεν είχε γεννηθεί η κόρη του ζεύγους Κλίντον, Τσέλσι, το ζευγάρι δεν θα ήταν ακόμη μαζί. «Ήταν ο έρωτας της ζωής μου και ήμουν κι εγώ ο έρωτας της ζωής του», δήλωσε σε βρετανική εφημερίδα.

Η Τζένιφερ Φλάουερς, πρώην χορεύτρια νυχτερινού κέντρου με την οποία ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ είχε ανάρμοστη σχέση, εξελίσσεται σε εφιάλτης για την πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας. Την ώρα που η Χίλαρι δέχεται από τους συμβούλους της οδηγίες για την στάση που θα πρέπει να έχει στη δεύτερη τηλεμαχία, η Φλάουερς, η γυναίκα με την οποία ο Μπιλ Κλίντον είχε παραδεχθεί ότι είχαν ερωτική σχέση το 1997, αν και η ίδια υποστήριξε ότι τα είχαν για 12 χρόνια, εκτοξεύει πυρά κατά της Χίλαρι.

«Η υποψηφιότητα της Χίλαρι Κλίντον για το προεδρικό χρίσμα θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί ως αστείο», δήλωσε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της στην δημοφιλή ραδιοφωνική εκπομπή «Aaron Klein Ιnvestigative Radio». Αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Κατηγόρησε επίσης τη Χίλαρι ότι αυτή ενθαρρύνει τον Μπιλ να κάνει ότι κάνει με τις γυναίκες. Είναι αστείο αυτό που λέει, ότι θα προωθήσει τα γυναικεία θέματα», επεσήμανε η Φλάουερς.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs