Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Γιαγιά μικρού Μπεν: «Η αστυνομία γνωρίζει ότι ο Μπεν θάφτηκε στην Κω» - Οι έρευνες συνεχίζονται


Οι έρευνες στην Κω για οποιοδήποτε στοιχείο αναφορικά με τον μικρό Μπεν συνεχίζονται, με την οικογένειά του να είναι...
πια σίγουρη πως ο μικρός είναι θαμμένος κάπου στο νησί.

Μιλώντας στην Daily Mirror η Κριστίν Νίνταμ, γιαγιά του μικρού Μπεν, αναφέρει: «Έχω τώρα ένα πολύ μεγάλο φόβο. Είναι σαν η αστυνομία να γνωρίζει ότι ο Μπεν θάφτηκε στην Κω αλλά δεν ξέρουν πού. Δεν ξέρω τι θα συμβεί μόλις τον βρουν. Αλλά δεν θα είναι μια ιστορία με χαρούμενο τέλος».

Ταυτόχρονα, η κυρία Νίνταμ αναφέρθηκε και στη στιγμή που η αστυνομία του Νοτίου Γιορκσάιρ ενημέρωσε την οικογένεια ότι έχουν την πληροφορία ότι ο μικρός Μπεν, το αγοράκι που εξαφανίστηκε το 1991 ενώ παραθέριζε στην Κω, είναι θαμμένος στο νησί . «Μας ήρθε ξαφνικά. Το έκαναν όσο πιο λεπτεπίλεπτα μπορούσαν», είπε.

Η 64χρονη γυναίκα ανέφέρθηκε στις τραγικές στιγμές όταν χάθηκε το μικρό παιδί. «Έχασα τον Μπεν, έχασα τον Μπεν!» θυμάται να λέει στην κόρη της. Εκείνη κουρασμένη καθότι είχε επιστρέψει από τη δουλειά και κυρίως μπερδεμένη με τα όσα άκουγε είχε απαντήσει στην μητέρα της να μην ανησυχεί, ο μικρός δεν έχει χαθεί και ότι θα τον βρουν σύντομα.

«Όσο νύχτωνε τόσο πιο πολύ φοβόμασταν» αναφέρει στη Daily Mirror η Κριστίν.

«Μοιάζαμε με σκελετούς… ήμασταν εντελώς μουδιασμένοι και δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε την απίστευτη φρίκη που ζούσαμε» θυμάται η Κριστίν.




Στο μεταξύ ανθρώπινους σκελετούς βρήκαν οι ερευνητές στην Κω κοντά στην αγροικία που χάθηκε το 1991 ο μικρός Μπεν.

Όμως σύμφωνα με ξένα sites, κανένας δεν ανήκει στο εξαφανισμένο παιδί. Πιστεύουν πως οι σκελετοί είναι από την Ρωμαϊκή εποχή.

Σύμφωνα με την αστυνομία του νότιου Γιορκσάιρ, που ηγείται των ερευνών στην Κω, μετά την ανεύρεση 60 αντικειμένων, που πιθανόν σχετίζονται με την εξαφάνιση του Μπεν Νίνταμ, εντοπίστηκαν άλλα 70 αντικείμενα, τα οποία χρειάζονται περαιτέρω έρευνα.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs