Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2016

Τα τέρατα του κινηματογράφου που άφησαν ιστορία - Η εμφάνιση τους προκάλεσε εντύπωση στο κοινό


Σε πολλές από τις ταινίες επιστημονικής φαντασίας ή θρίλερ πολλές φορές πρωταγωνιστούν αποκρουστικά τέρατα που και μόνο...
στην σκέψη ότι θα μπορούσαν να είναι αληθινά ο κόσμος ανατριχιάζει. Άλλα είναι μεγάλα και τριχωτά, αλλά έχουν λέπια και πλοκάμια, όλα όμως έχουν ένα κοινό: είναι απαίσια!

Κάποια βέβαια, ήταν τόσο τρομακτικά που κατάφεραν να μείνουν στην ιστορία λόγω της μεγάλης εντύπωσης που προκάλεσαν στο κοινό.


Δείτε παρακάτω μερικά από αυτά:


Οι πειρατές της Καραϊβικής: Το Σεντούκι του Νεκρού - (2006): Γενικά στη συγκεκριμένη ταινία παρέλασε ένα πλήθος τεράτων, όμως αυτό που ξεχώρισε ήταν o Davy Jones, ο καπετάνιος του στοιχειωμένου πλοίου "Ιπτάμενος Ολλανδός.
Anaconda (1997): Ποιος μπορεί να αρνηθεί ότι το τεράστιο, ομώνυμο φίδι της ταινίας δεν είχε προκαλέσει σάλο την εποχή που εμφανίστηκε στης αίθουσες του κινηματογράφου;
Predetor (1987): Ο πρωταγωνιστής Arnold Schwarzenegger, κυνηγά το κακό πλάσμα που σκοτώνει τους κατοίκους της περιοχής του και είναι γνωστό από τους ντόπιους σας "Δαίμονας" ή "Διάβολος".


The Fly (1986): Ο επιστήμονας Seth Brundle, που είναι ο πρωταγωνιστής της ταινίας, αρχίζει να αλλάζει μετά από μια σειρά πειραμάτων και τελικά μεταμορφώνεται σε ένα πραγματικά αηδιαστικό πλάσμα, που είναι κάτι ανάμεσα σε μύγα και άνθρωπο.

The Τhing (1982): Ένα εξωγήινο παράσιτο έχει βρεθεί στη γη και μολύνει τους κατοίκους της περιοχής που βρίσκεται με αποτέλεσμα όλοι να μετατρέπονται σε τέρατα!

Google+ Followers