Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2016

Τα τέρατα του κινηματογράφου που άφησαν ιστορία - Η εμφάνιση τους προκάλεσε εντύπωση στο κοινό


Σε πολλές από τις ταινίες επιστημονικής φαντασίας ή θρίλερ πολλές φορές πρωταγωνιστούν αποκρουστικά τέρατα που και μόνο...
στην σκέψη ότι θα μπορούσαν να είναι αληθινά ο κόσμος ανατριχιάζει. Άλλα είναι μεγάλα και τριχωτά, αλλά έχουν λέπια και πλοκάμια, όλα όμως έχουν ένα κοινό: είναι απαίσια!

Κάποια βέβαια, ήταν τόσο τρομακτικά που κατάφεραν να μείνουν στην ιστορία λόγω της μεγάλης εντύπωσης που προκάλεσαν στο κοινό.


Δείτε παρακάτω μερικά από αυτά:


Οι πειρατές της Καραϊβικής: Το Σεντούκι του Νεκρού - (2006): Γενικά στη συγκεκριμένη ταινία παρέλασε ένα πλήθος τεράτων, όμως αυτό που ξεχώρισε ήταν o Davy Jones, ο καπετάνιος του στοιχειωμένου πλοίου "Ιπτάμενος Ολλανδός.
Anaconda (1997): Ποιος μπορεί να αρνηθεί ότι το τεράστιο, ομώνυμο φίδι της ταινίας δεν είχε προκαλέσει σάλο την εποχή που εμφανίστηκε στης αίθουσες του κινηματογράφου;
Predetor (1987): Ο πρωταγωνιστής Arnold Schwarzenegger, κυνηγά το κακό πλάσμα που σκοτώνει τους κατοίκους της περιοχής του και είναι γνωστό από τους ντόπιους σας "Δαίμονας" ή "Διάβολος".


The Fly (1986): Ο επιστήμονας Seth Brundle, που είναι ο πρωταγωνιστής της ταινίας, αρχίζει να αλλάζει μετά από μια σειρά πειραμάτων και τελικά μεταμορφώνεται σε ένα πραγματικά αηδιαστικό πλάσμα, που είναι κάτι ανάμεσα σε μύγα και άνθρωπο.

The Τhing (1982): Ένα εξωγήινο παράσιτο έχει βρεθεί στη γη και μολύνει τους κατοίκους της περιοχής που βρίσκεται με αποτέλεσμα όλοι να μετατρέπονται σε τέρατα!

Αναγνώστες

Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.