Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016

Αυτό είναι το αντικείμενο του μικρού Μπεν που βρήκαν οι ερευνητές


Όπως αποκαλύπτει η Sun, το αντικείμενο που βρήκαν οι αστυνομικοί και με το οποίο έπαιζε ο Μπεν…
την ημέρα που εξαφανίστηκε είναι ένα παιχνιδάκι – αυτοκινητάκι, όπως αυτό στην παρακάτω φωτογραφία.Ένα μικρό αυτοκινητάκι που είχε στην κατοχή του ο μικρός Μπεν, είναι το αντικείμενο που ξέθαψαν οι ερευνητές κατά τη διάρκεια των ανασκαφών στο νησί της Κω, στο πλαίσιο των νέων ερευνών για τον εντοπισμό των λειψάνων του αγοριού που εξαφανίστηκε το 1991.
Μετά από τρεις εβδομάδες ερευνών στην Κω, οι αστυνομικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο μικρός Μπεν Νίνταμ, σκοτώθηκε σε δυστύχημα κοντά στη φάρμα όπου διέμενε, τον Ιούλιο του 1991.

«Πιστεύω ότι ο Μπεν Νίνταμ έχασε τη ζωή του μετά από δυστύχημα κοντά στη φάρμα, εκεί όπου εθεάθη να παίζει τελευταία φορά», δήλωσε ο Τζον Κάζινς.

Πρόσθεσε δε ότι η αστυνομία ανακάλυψε το Σάββατο ένα αντικείμενο, το οποίο πιστεύει ότι είχε στην κατοχή του ο Μπεν, τη στιγμή της εξαφάνισής του.

Η αστυνομία έδειξε το αντικείμενο σε κάποιους από τους συγγενείς του Μπεν, σύμφωνα με τον κ. Κάζινς, ο οποίος όμως δεν ήθελε να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το τι είναι αυτό.

«Έχω εκφράσει τη λύπη μου στην οικογένεια Νίνταμ, για το ότι δεν μπορέσαμε να βρούμε τον Μπεν. Πιστεύω ακόμα ότι κάποιος γνωρίζει τι του συνέβη εκείνη την ημέρα και που βρίσκεται τώρα», ανέφερε ο επικεφαλής των ερευνών, τον οποίο η μητέρα του αγνοούμενου, αποκάλεσε «ήρωα» κι έναν «πραγματικά εξαιρετικό άνδρα».

Υπενθυμίζεται ότι οι έρευνες στην Κω, ξεκίνησαν πριν από τρεις εβδομάδες και επικεντρώθηκαν σε χώρο που βρίσκεται κοντά στο αγροτόσπιτο όπου έμενε ο μικρός Μπεν με τον παππού και τη γιαγιά του, τον Ιούλιο του 1991.

Ιδιαίτερη σημασία έδωσαν οι ερευνητές στη μαρτυρία ενός άνδρα, ο οποίος αποκάλυψε ότι την ημέρα της εξαφάνισης του παιδιού ένας εκσκαφέας εκτελούσε εργασίες μόλις 15 μέτρα μακριά από το σημείο που χάθηκαν τα ίχνη του Μπεν.

Αυτό αποκάλυψε στενός φίλος του χειριστή του εκσκαφέα, Κωνσταντίνου Μπάρκα, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο το παιδί να καταπλακώθηκε από το βαρύ όχημα ή από τόνους χώματος.

Google+ Followers