Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Τέλος ο Χοσέ Χολέμπας από την Εθνική


Ο Χοσέ Χολέμπας πήρε την απόφαση να μην συνεχίσει να φορά την φανέλα με το εθνόσημο και γνωστοποίησε...
την επιθυμία του αυτή μετά το φινάλε της αναμέτρησης με την Εσθονία, μιλώντας στους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια.

Αφού πρώτα ο Μίχαελ Σκίμπε ολοκλήρωσε την ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές, πήρε τον λόγο ο 32χρονος άσος και ανακοίνωσε την απόφασή του, αφήνοντας τους πάντες με ανοιχτό το στόμα. Μάλιστα, κάποιοι προσπάθησαν να τον μεταπείσουν, αλλά μάταια, αφού φαίνεται πως έχει πάρει τις αποφάσεις του σχετικά με το μέλλον του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ο ίδιος παρουσιάζεται ενοχλημένος από το γεγονός πως δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής στην Εθνική και ότι δεν υπολογίζεται στα βασικά πλάνα του προπονητή και γι' αυτό και αποφάσισε πως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να πει "αντίο" στην Εθνική. Ήθελε να παίζει πολύ παραπάνω, βλέπει πως αυτό με τον Σκίμπε δεν συμβαίνει στο βαθμό που θέλει και γι' αυτό αποχωρεί, αφήνοντας χώρο για άλλους.




Μάλιστα, πιθανότατα σήμερα (11/10) μέσω των social media να αναφερθεί εκτενώς στην απόφασή του και στους λόγους που οδηγήθηκε να φύγει από την γαλανόλευκη σε αυτή την φάση όπου όλα δείχνουν να μπαίνουν στον σωστό δρόμο. Ο Χολέμπας φέρεται να είχε ενημερώσει και 2-3 συμπαίκτες του γι' αυτή του την απόφαση μετά την Κύπρο (την είχε πάρει από το Γιβραλτάρ), την οποία έκανε πλέον γνωστή σε όλους.
Πηγή: sport24

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs