Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Δασκάλα στις ΗΠΑ είχε ταυτόχρονα ερωτικό δεσμό με μαθήτρια και μαθητή της. Ενώ διατηρούσε και αρχείο με γυμνές φωτογραφίες και βίντεο


Μια ακόμα υπόθεση ανάρμοστης σεξουαλικής συμπεριφοράς δασκάλου με μαθητές ήρθε στο φως της δημοσιότητας στις ΗΠΑ. Αυτή την φορά ...
μια 33χρονη δασκάλα κατηγορείται για πάνω από 200 σεξουαλικές επαφές με μαθητές της. Σαν να μην έφτανε αυτό κατηγορείται ότι διατηρούσε αρχείο με γυμνές φωτογραφίες και βίντεο, ενώ έστελνε και η ίδια "υλικό" στους μαθητές.

Η 33χρονη Randi Lynn Zurenko, δασκάλα από τις ΗΠΑ, ουκρανικής καταγωγής, φέρεται να έκλεινε τα ερωτικά ραντεβού με μαθητές της σε γειτονικές πόλεις, ενώ για τα ραντεβού της χρησιμοποιούσε και το σπίτι της, χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων και διάφορα πάρκα.

Η Zurenko συνελήφθη από τις αρχές ενώ απολύθηκε από το ιδιωτικό σχολείο στο οποίο εργαζόταν, καθώς βαρύνεται με σωρεία κατηγοριών.

Συγκεκριμένα η βαρύνεται με 153 κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών, 13 για σεξουαλική επίθεση, 33 κατηγορίες για παράνομη επαφή με ανήλικους, 20 για την αποστολή άσεμνου υλικού σε παιδί, καθώς και χορήγηση αλκοόλ σε ανήλικους.

Η αστυνομία αναφέρει ότι έχει εντοπίσει πολλές γυμνές φωτογραφίες της μαθήτριας αλλά και του μαθητή, στο κινητό της τηλέφωνο. Η ίδια μάλιστα παραδέχθηκε ότι πρόσφερε αλκοόλ στα παιδιά, προχωρώντας εν συνεχεία στις ακατονόμαστες πράξεις της.




Οι μαθητές θύματα των διεστραμμένων σεξουαλικών ορέξεών της έχουν ονομαστεί «Θύμα 1» και «Θύμα 2» ενώ οι ηλικίες τους δεν έχουν γνωστοποιηθεί, όπως εξάλλου δεν έχει γίνει γνωστή και η τυχόν εμπλοκή και τρίτων προσώπων.

Κατόπιν ανακρίσεων εκτιμάται από την αστυνομία ότι η Zurenko είχε αποπλανήσει το ανήλικο κορίτσι από τον Ιανουάριο του 2013, η οποία μάλιστα φέτος αποφοίτησε, οπότε εκτιμάται ότι τότε θα ήταν μεταξύ 14-15 ετών. Το 2015 ξεκίνησε τη σχέση με το άλλο παιδί, αγόρι αυτή την φορά, η οποία συνεχίστηκε μέχρι πρόσφατα.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs