Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Ποιοι σταρ δεν χρησιμοποιούν... κινητό - Απίστευτο και όμως αληθινό


Τα smartphone έχουν κατακλύσει τον κόσμο και έχουν στρέψει όλη την προσοχή του κόσμου επάνω τους. Όλοι ...
κάθονται σκυμμένοι μπροστά από τις οθόνες τους, με ορισμένους μάλιστα να εθίζονται επικίνδυνα σε αυτήν τη νέα τεχνολογία.

Εκτός όμως από τους κολλημένους με τα καινούργια κινητά υπάρχουν και εκείνοι που προτιμούν να μην έχουν καθόλου τέτοιες συσκευές και ούτε τους νοιάζει να μάθουν να τις χρησιμοποιούν. Κάπως έτσι σκέφτονται και οι παρακάτω διάσημοι, που δεν έχουν κινητά.



Sarah Jessica Parker: Δηλώνει ότι δεν είναι μεγάλη φαν των κινητών, ενώ επικοινωνεί με όλους μέσω email.



Vince Vaughn: Γενικά δεν θέλει να τον ενοχλούν με τηλεφωνήματα όλη την ώρα, ούτε να τον ψάχνουν συνεχώς, για αυτό και δεν χρησιμοποιεί κινητό.


Elton John: Έχει δηλώσει ότι δεν ανήκει ανάμεσα στους λάτρεις της τεχνολογίας, ενώ όχι μόνο δεν έχει smartphone, αλλά δεν γνωρίζει καν το πως να τα χρησιμοποιεί.







Karl Lagerfeld: Ο γκουρού της μόδας προτιμάει τους υπολογιστές από τα κινητά, γιατί τους θεωρεί πιο ωραίους αισθητικά, οπότε αντί για κινητά έχει computers.





Tyra Banks: Το πανέμορφο πρώην μοντέλο δεν είναι και πολύ σίγουρο εάν έχει κινητό. Την παλιά της συσκευή όμως την έδωσε γιατί όπως είχε πει είχε εθιστεί στην εν λόγω τεχνολογία.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs