Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Η Βικτόρια Μπέκαμ αποκαλύπτει γιατί δεν έχει κοινωνική ζωή


Είναι σχεδιάστρια, μοντέλο, πρώην τραγουδίστρια, μητέρα και σύζυγος. Είναι η Βικτόρια Μπέκαμ και παρά τις πολλές υποχρεώσεις...
που έχει προτιμά να βάζει πρώτα από όλα την οικογένειά της και αμέσως μετά την καριέρα της αφήνοντας κατά μέρος την κοινωνική ζωή.

Όπως αποκάλυψε στην εφημερίδα του Ηνωμένου Βασιλείου Sunday People «δεν έχω καθόλου κοινωνική ζωή. Τα τέσσερα μου παιδιά και ο Ντέιβιντ είναι η πρώτη μου προτεραιότητα. Όταν έχουμε κάποια εκδήλωση η συνάντηση με τους δασκάλους είμαι εκεί. Ο Ντέιβιντ κι εγώ σπάνια απουσιάζουμε και οι δυο μαζί. Είμαστε εκεί όταν τα παιδιά κάνουν τις εργασίες τους, την ώρα του μπάνιου και την ώρα του ύπνου».

Στην πραγματικότητα προτιμά να κάνει όλες τις δουλειές μιας μαμάς μαζί με τον σύζυγό της ή και μόνη εάν αυτό χρειαστεί. Η Μπέκαμ παίρνει από το σχολείο καθημερινά την 5χρονη κόρη της Χάρπερ. «Το να πληρώνει κανείς κάποιον για να κάνει αυτές τις δουλειές για να κάνει την ζωή του πιο εύκολη δεν το θεωρώ λάθος, αλλά για μένα είναι σημαντικό να τα κάνω η ίδια», δήλωσε.




Κι όλα αυτά ενώ στη φετινή εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης παρουσίασε μία επιτυχημένη συλλογή ρούχων για την εταιρείας της, ενώ βρήκε χρόνο να επισκεφτεί μαζί με τον γιο της Μπρούκλιν την Κένυα για μία φιλανθρωπική αποστολή της οργάνωσης UNAIDS.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs