Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Η Μίνα Αρναούτη δημοσίευσε φωτογραφίες από το βράδυ του δυστυχήματος - Μήνυμα με υπονοούμενα προς άγνωστους αποδέκτες


Εντύπωση προκάλεσε όλο το περασμένο διάστημα η στάση της Μίνας Αρναούτη και της Φρόσως Κυριάκου καθώς ουδεμία ξεκάθαρη αναφορά...
είχε γίνει από πλευράς τους για το μοιραίο βράδυ που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη. Τα σενάρια πολλά και η σιωπή των κοριτσιών τα έκανε συχνά να οργιάζουν. Η Φρόσω Κυριάκου που πέρα από το ψυχικό τραύμα που φέρει από τη νύχτα της 18ης Φεβρουαρίου, σωματικά βγήκε σχεδόν αλώβητη, αποφάσισε να κρατήσει σιγήν ιχθύος και μίλησε μόνο τις φορές που κλήθηκε να το κάνει από τις αρμόδιες αρχές.

Η Μίνα Αρναούτη όμως και να ήθελε δεν ήταν σε θέση λόγω της κατάστασης της υγείας της να μιλήσει μέχρι πρότινος. Η 31χρονη που τα τραύματα που έφερε από το τροχαίο παραλίγο να της κοστίσουν τη ζωή, σπάει τη σιωπή της. Η δραστηριότητα της στα social media τις τελευταίες μέρες ξεπερνά την απλή ανάρτηση φωτογραφιών καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που μέσω ενός status αποφάσισε να πει την αλήθεια της και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

O δικηγόρος της Μίνας Αρναούτη, Γιάννης Κωλέττης, μετά από πολλούς μήνες μίλησε ξανά για την υπόθεση στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα. Ο ίδιος τόνισε μεταξύ άλλων πως δεν γνωρίζουν αν υπάρχει ή όχι ασφαλιστήριο ζωής αλλά ακόμη και να υπάρχει, όπως είπε, δεν ενδιαφέρει την υπόθεση της αποζημίωσης ενώ αυτό που τους προκαλεί ερωτήματα είναι γιατί ακόμη δεν έχει βγει η πραγματογνωμοσύνη της τροχαίας.




Η κοπέλα με τη σειρά της λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής πόσταρε στην προσωπική της σελίδα στο facebook δύο φωτογραφίες από το μοιραίο βράδυ ενώ έγραψε στη λεζάντα:

«Με την Φρόσω .. εκείνο το βράδυ.. Πρώτα καλλιθέα… μετά Γλυφάδα… Συνεχίζεται…. (Λατρεύω τις φωτογραφίες)»

Μήνυμα με υπονοούμενα προς άγνωστους αποδέκτες.

Δείτε την ανάρτηση:


Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs