Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016

Ο Αλκης Δαυίδ κοιμάται με τα οπίσθια της συζύγου του στο κεφάλι [εικόνα]


Ο γνωστός επιχειρηματίας Άλκης Δαυίδ ανάρτησε στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με....
την εκρηκτική σύζυγό του Τζένιφερ Στάνο να κάθεται με τα οπίσθια της πάνω στο κεφάλι του την ώρα που κοιμόταν.

«Ο καλύτερος ύπνος, μακράν….» ήταν το σχόλιό του.


Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα, στα ξένα μέσα ενημέρωσης φιλοξενούνται άρθρα στα οποία μεταφέρονται οι φήμες περί χωρισμού του Ελληνα δισεκατομμυριούχου Αλκη Δαυίδ με την καλλονή σύζυγό του Τζένιφερ Στάνο. Το γνωστό ζευγάρι απάντησε σε όλα αυτά που γράφονται, με επιστολή του στο Gossip-tv.gr, διαψεύδοντας κάποιες από τις φήμες αυτές, παραδεχόμενο, όμως, ότι ο γάμος τους περνά κρίση.

Η Τζένιφερ Στάνο σύμφωνα με τις πληροφορίες είχε εγκαταλείψει την έπαυλη του ζευγαριού στο Μπέβερλι Χιλς. Έχει φύγει και μαζί με τα δύο αγόρια της στη Νέα Υόρκη, βρέθηκε κοντά στην οικογένειά της.


Τα αμερικανικά ταμπλόιντς υποστηρίζουν ότι πέτρα του σκανδάλου είναι η στενή φίλη του ζευγαριού Ντανιέλ, την οποία κατηγορούν ότι μπήκε ανάμεσά τους και τους χώρισε.

Η πραγματικότητα, όπως προκύπτει και από την επιστολή που έστειλαν, είναι ότι, όντως, Αλκης Δαυίδ και Τζένιφερ Στάνο περνούν κρίση στον γάμο τους, μια κρίση που και οι δύο πιστεύουν ότι θα ξεπεράσουν.Οι επιστολές του ζευγαριού έχουν ως εξής:

Άλκη Δαυίδ και Jennifer Stano Ανοιχτή επιστολή

«Ο Άλκης και η Jennifer παραμένουν πολύ ερωτευμένοι παρά τις εικασίες των Media

Προς κάθε ενδιαφερόμενο

Ο σύζυγός μου Άλκης Δαυίδ και εγώ έχουμε γίνει θέμα εικασιών και υποθέσεων τις τελευταίες εβδομάδες. Τα Social Media και τα tabloids έχουν δημιουργήσει μια εντελώς λανθασμένη εικόνα για τη σχέση μας.

Παρά το γεγονός ότι όντως περνάμε μια δοκιμασία στη σχέση μας αυτήν την περίοδο, ο Άλκης κι εγώ παραμένουμε πολύ ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον.

Η φίλη μας Danielle είναι ακριβώς αυτό, φίλη μας και μάλιστα κοντινή.

Οι τρεις μας παραμένουμε φίλοι και ο γάμος μου με τον Άλκη παραμένει άρρηκτος.

Ειλικρινά

Jennifer Stano David».Αγαπητοί μου

«Η Jenifer και εγώ δεν χωρίσαμε ποτέ. Ο γάμος μας δοκιμάζεται όπως και όλοι οι γάμοι. Αλλά παραμένουμε μαζί κι ευτυχισμένοι σαν ένα.

Στηρίζω την γυναίκα μου και στα καλά και στα δύσκολα και περιμένω το ίδιο και από εκείνη όπως το έχει κάνει ήδη και εκείνη σε αυτή την ταραχώδη περίοδο.

Αγαπάω την Jennifer και περιμένω με ανυπομονησία τα επόμενα 7 χρόνια της κοινής μας ζωής.

Η στενή μας φίλη Danielle παραμένει μια φίλη και θα συνεχίσουμε να την αγαπάμε ως φίλη.

Άλκης Δαυίδ». 
Google+ Followers