Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Όταν το πάθος γίνεται… πολιτική: Ιδρύθηκε το πρώτο Κόμμα της Πίτσας!


Δεν νομίζουμε ότι υπάρχει άνθρωπος που να μην του αρέσει η πίτσα: είτε με λεπτή είτε με ...
πιο παχιά ζύμη, με σκέτο τυρί και ντομάτα ή με ό,τι αλλαντικό κυκλοφορεί στον πλανήτη, είτε ζεστή, μόλις έχει βγει από το φούρνο είτε ακόμα και κρύα, η πίτσα είναι μια λιχουδιά που έχει μόνο φίλους.

Αυτό φαίνεται ότι σκέφθηκε και ένας λάτρης της πίτσας, ο 42χρονος Τζος Φρίμαν από τη Μασαχουσέτη και αποφάσισε να μετατρέψει τη λατρεία του σε… πολιτικό κίνημα, ιδρύοντας το πρώτο παγκοσμίως Κόμμα της Πίτσας.

Παρά το γεγονός ότι σύμφωνα με τον ιδρυτή του, το κόμμα δεν έχει ακόμα συγκεντρώσει χρήματα για την προεκλογική του καμπάνια για τις εκλογές του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, ούτε έχει έμπειρους υποψηφίους, 148 άτομα ήδη έχουν δηλώσει ότι θα στηρίξουν το κόμμα για τις εκλογές της πολιτείας.





Οι υποστηρικτές αυτή επέτρεψαν στο Κόμμα της Πίτσας να αναγνωριστεί ως κανονικός πολιτικός φορές στην πολιτεία της Μασαχουσέτης, αν και ακόμα του λείπουν… μερικοί (περίπου 42.000) ψηφοφόροι για να λάβει το χαρακτηρισμό του κόμματος.

Δεδομένου, δε, ότι το Κόμμα της Πίτσας δεν αποφάσισε να κατεβάσει υποψήφιο για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, ο Φρίμαν δήλωσε ότι σκέφτεται να ψηφίσει τον Ρεπουμπλικάνο Ντόναλντ Τραμπ. Όσον αφορά στην πολιτική πλατφόρμα του κόμματος, ο ιδρυτής του δήλωσε ότι «πιστεύουμε στην αρχή της πίτσας με τυρί», ωστόσο, επιδεικνύοντας την κατάλληλη πολιτική ευελιξία, συμπλήρωσε ότι «μπορείς, πάντως, να προσθέσεις και πεπερόνι, μανιτάρια και κρεμμύδι».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs