Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Τρόμος στην Ρωσία από αράχνη που έμοιαζε με εξωγήινη!


Ένα αρκετά παράξενο είδος πράσινης αράχνης, η οποία συνήθως ενδημεί σε δάση της Ρωσίας, βρέθηκε μέσα σε...
διαμέρισμα στη δυτική Ρωσία και προκάλεσε τον απόλυτο πανικό. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού τράβηξε φωτογραφίες την αράχνη και τις ανάρτησε στα social media, στην προσπάθειά του να μάθει τι ακριβώς ήταν το πλάσμα που βρέθηκε μέσα στο σπίτι του.

Πολλοί είπαν πως μοιάζει με εξωγήινο καθότι οι καφέ γραμμές που έχει στο πάνω μέρος του σώματός της θυμίσουν αρκετά τον ΕΤ, ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που φοβήθηκαν πως το συγκεκριμένο είδος ίσως να είναι επικίνδυνο.

Ένα σπάνιο είδος αράχνης, με πράσινο χρώμα, που συνήθως βρίσκεται σε δάση της Δυτικής Ρωσίας έκανε την εμφάνισή της σε σπίτι προκαλώντας τον πανικό του ιδιοκτήτη. Ψύχραιμος, τράβηξε φωτογραφίες και τις μοιράστηκε στα social media, θέλοντας να μάθει κατά κύριο λόγο αν είναι επικίνδυνη.


Η αντίδραση των χρηστών στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ήταν άμεση. Πολλοί την χαρακτήρισαν εξωγήινη, καθώς οι καφέ γραμμές στο κεφάλι της παρέπεμπαν σε πολλές μορφές που έχουν χρησιμοποιηθεί σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Επίσης φοβήθηκαν πως αφού δεν είχαν ξαναδεί κάτι τέτοιο, ίσως να ήταν και επικίνδυνη.





Ένας καθηγητής ζωολογίας έδωσε την λύση στον γρίφο, αφού εξήγησε πως το συγκεκριμένο είδος αράχνης είναι φυσικό να υπάρχει στην περιοχή και πως δεν είναι καθόλου επικίνδυνες για τον άνθρωπο.



Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs