Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Βικτόρια Μπέκαμ: Αυτά είναι τα μεγαλύτερα στιλιστικά λάθη που έχω κάνει


Όλοι κάνουμε λάθη, ακόμη και αν πρόκειται για το ν.1 fashion icon στον κόσμο, δηλαδή την Βικτόρια Μπέκαμ.

Η σχεδιάστρια που έχει από τις μεγαλύτερες επιρροές στον κόσμο....
, όσον αφορά το στιλ αποκαλύπτει σε συνέντευξη της στο περιοδικό Edit, πως έχει κάνει τρομερά στιλιστικά λάθη στο παρελθόν.


«Κάποια περίοδο πίστευα πως είναι οκ να φοράω catsuits (ολόσωμη φόρμα από λαστέξ), ενώ όταν ήμουν στον 9ο μήνας της εγκυμοσύνης μου (ακόμη και τότε) δεν αποχωριζόμουν τα Louboutin ψηλοτάκουνά μου. Κι όμως περπατούσα στην Disneyland με γόβες και ήμουν έγκυος.

Σε μία προσπάθειά της να θυμηθεί τα λάθη του παρελθόντος, η Βικτόρια ανέφερε πως αυτό που προσπαθεί συνεχώς είναι να ντύνεται και να βάφεται έτσι ώστε να είναι ανά πάσα στιγμή φρέσκια σε περίπτωση που εμφανιστούν φωτογράφοι ή κάποιος φαν.


«Όλοι πλέον έχουν ένα κινητό τηλέφωνο με κάμερα που θέλουν αν σε βγάλουν φωτογραφία, οπότε πρέπει να είσαι πάντα έτοιμη».




Η Μπέκαμ, η οποία φωτογραφήθηκε για ακόμη μία φορά με τα ρούχα από την νέα της συλλογή, κέρδισε τις εντυπώσεις με την επιδερμίδα της, η οποία έλαμπε.

Η ίδια μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει πως ξεφορτώθηκε την χρόνια ακμή που είχε που την ταλαιπωρούσε χρόνια.


«Ο δερματολόγος μου Χάρολντ Λάνσερ μου έδωσε μόνο μία λύση, η οποία ήταν αποτελεσματική. Μου είπε να τρώω κάθε μέρα σολομό. Στην αρχή απόρησα, αλλά ο ίδιος με προέτρεψε να προσθέσω οπωσδήποτε ένα από τα καθημερινά μου γεύματα το σολομό... και το κόλπο έπιασε» ανέφερε η ίδια.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs