Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Λευκωσία: Άγριος βιασμός γυναίκας στις δημόσιες τουαλέτες


Υπόθεση βιασμού και επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης διερευνά η Αστυνομία που συνέλαβε έναν...
38χρονο άστεγο. Βαριά τραυματισμένη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο επίσης 38χρονη Ρωσίδα, η οποία δώδεκα ώρες μετά δεν ήταν σε θέση να δώσει κατάθεση.

Η Αστυνομία επενέβη όταν πολίτες την ειδοποίησαν χθες 40 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα ότι από τα δημόσια αποχωρητήρια παρά την πλατεία Σολωμού ακούονταν φωνές και πως βιάζεται μια γυναίκα.

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, στις αντρικές τουαλέτες βρισκόταν μια γυναίκα γυμνή και ένας άντρας μόνο με το εσώρουχο. Βοήθησαν τους δύο να ντυθούν και διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα, που κατάγεται από τη Ρωσία, έφερε εμφανή τραύματα στο πρόσωπο και αλλού. Όταν ρωτήθηκε πώς προκλήθηκαν, δεν ανταποκρίθηκε αφού φαινόταν να βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.




Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει αιμάτωμα, εκχυμώσεις και εκδορές, ενώ δεν επικοινωνούσε με το περιβάλλον και μύριζε έντονα αλκοόλ.

Όπως διαπιστώθηκε, αυτή ήρθε ως επισκέπτρια στην Κύπρο στις 31 Μαρτίου και ενώ θα έπρεπε να αναχωρήσει στις 29 Ιουνίου, παρέμεινε παράνομα. Για την περίπτωσή της ενημερώθηκε η πρεσβεία της χώρας της, όμως λόγω της κατάστασής της δεν ήταν σε θέση να μιλήσει.

Ο 38χρονος κλήθηκε στο ΤΑΕ για ανάκριση και ανέφερε πως ό,τι έγινε, ήταν με τη συγκατάθεσή της, ενώ για τα τραύματά της δηλώνει πλήρη άγνοια. Χθες, ο ύποπτος παρουσιάστηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας για διερευνώμενη υπόθεση βιασμού και επίθεση με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

Η Ρωσίδα, παρά το γεγονός ότι χθες συνήλθε, λόγω της άσχημης κατάστασής της δεν μπορούσε να δώσει κατάθεση, ενώ αναμένεται να την εξετάσει ψυχολόγος.

Την 38χρονη αλλοδαπή όσο και τον 38χρονο Κύπριο εξέτασε ιατροδικαστής τα ευρήματα του οποίου θα καταγραφούν σε έκθεση που θα παραδοθεί στην Αστυνομία. Η υπόθεση διερευνάται με πάσα σοβαρότητα, αφού τα τραύματα που φέρει η άτυχη Ρωσίδα είναι σοβαρά και δεν αποκλείεται να υπέστη και σεξουαλική κακοποίηση.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs