Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Κως: Οι Βρετανοί αστυνομικοί ζητούν να γκρεμίσουν τμήμα του σπιτιού


Στο σπίτι που γίνονταν οι εργασίες κατά τη διάρκεια της εξαφάνισης του μικρού Μπεν ζητούν οι Βρετανοί αστυνομικοί να...
επεκταθούν οι έρευνες. Σύμφωνα με την Daily Mirror, η αστυνομία ζήτησε άδεια να γκρεμίσει τμήμα του σπιτιού ως μέρος της έρευνας.

Ο επικεφαλής της έρευνας Jon Cousins είπε ότι περιμένει να ακούσει την απάντηση του ιδιοκτήτη του σπιτιού για να δει εάν μπορεί να κατεδαφιστεί ένα δωμάτιο του σπιτιού.

Οι αστυνομικοί ζητούν να γκρεμιστεί τμήμα της επέκτασης του σπιτιού που κατασκευαζόταν κατά την περίοδο της εξαφάνισης του Μπεν. Ο επικεφαλής της έρευνας είπε ότι είναι ικανοποιημένος από τον τρόπο που εξελίσσονται οι έρευνες και τόνισε ότι σύντομα θα υπάρχει απάντηση στο αίτημά τους.

Η δήλωση ήρθε μετά την ανακοίνωση των γονιών του Μπεν, οι οποίοι τόνισαν ότι είναι συγκλονισμένοι από την προσπάθεια των εθελοντών και τη συμμετοχή τους στην έρευνα. Κάποιοι από αυτούς που βοηθούν είναι έμποροι, πωλητές, δάσκαλοι, ακόμη και ναυαγοσώστες είπαν οι γονείς.




Η αστυνομία έχει αποκαλύψει ένα ζευγάρι σανδάλια που μπορεί σύμφωνα με την εφημερίδα να δώσει σημαντικά στοιχεία για την εξαφάνιση, καθώς ήταν παρόμοια με αυτά που φόραγε ο μικρός κατά την εξαφάνισή του. Αυτό θα βοηθήσει τις ομάδες έρευνας που ψάχνουν μέσα σε τόνους χώματος

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs