Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Έδερνε την κοπέλα του και πήρε τηλέφωνο τη μητέρα της να ακούει - Είχε ανακαλύψει πως την απατά νωρίτερα


Η κοκαΐνη έβγαλε το σαδιστή που έκρυβε μέσα του ένας Βρετανός, με αποτέλεσμα να δεχτεί τα βίαια χτυπήματά του η κοπέλα του και...
, σαν να μην έφτανε αυτό, τηλεφώνησε στην μητέρα της, για να ακούει της κραυγές της κόρης της.

Το «και κερατάς και δαρμένος» ταιριάζει γάντι στην άτυχη κοπέλα, η οποία ανακάλυψε μηνύματα από κάποια άλλη, στο κινητό του αγοριού της και έκανε το λάθος να του ζητήσει το λόγο.

Όλα ξεκίνησαν ένα απόγευμα, που το ζευγάρι είχε πάει σε ένα γάμο και στη συνέχεια αποφάσισαν να πάνε σε μια παμπ. Μετά από μερικές μπύρες και αρκετή κοκαΐνη, ο 31χρονος εκδιώχθηκε από την παμπ και κατέληξε να κάνει εμετό στο νεροχύτη του σπιτού τους.

Εκείνη τη στιγμή ήρθε στο κινητό του το μυστηριώδες μήνυμα από την άγνωστη γυναίκα, που έκανε την κοπέλα του να του ζητήσει το λόγο.

Ο 31χρονος, άρχισε να ρίχνει τη μία μπουνιά μετά την άλλη, στο πρόσωπο της κοπέλας μέχρι που έπεσε κάτω. Τότε άρχισε να την κλωτσά στα πλευρά και στα πόδια μέχρι που το ένα από τα δύο «νέκρωσε». Εκείνη τη στιγμή αποφάσισε να καλέσει τη μητέρα της κοπέλας του.




Για ποιο λόγο; Μα για να της πει ότι η κορη της είναι αξιοθρήνητη και πως φταίει εκείνη για τηζημιά που έπαθε. Η μητέρα άρχισε να φωνάζει και να απειλεί ότι θα καλέσει την αστυνομία, και από την άλλη άκρη η κόρη να της εξιστορεί ότι ο 31χρονος της είχε κάνει κεφαλοκλείδωμα και την έπνιγε, ενώ αιμορραγούσε η μύτη της.

Όταν έφτασε η αστυνομία, ο σαδιστής Βρετανός είχε κολλήσει την κοπέλα στον τοίχο κι ετοιμαζόταν να την κλωτσήσει.

Στο δικαστήριο δεν αρνήθηκε καμία κατηγορία, αλλά «τη γλίτωσε» με μόνο 12 μήνες κοινωνικής εργασίας, ενώ αναγκάστηκε να πληρώσει 170 λίρες αποζημίωση στην κοπέλα!

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs