Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Της ιπτάμενης το… κάγκελο: Πανικός από ημερολόγιο που κρατούσε αεροσυνοδός με «καυτές» αποκαλύψεις εν ώρα πτήσης


Το κρυφό ημερολόγιο εντόπισε στον υπολογιστή της ο δυστυχής σύζυγος, ο οποίος και το δημοσιοποίησε. Περιγράφει με...
γαργαλιστικές λεπτομέρειες πως έκαναν σεξ πιλότοι και αεροσυνοδοί εν ώρα πτήσης.

Τώρα ο σύζυγος, η αεροσυνοδός γυναίκα του, αλλά και πιλότοι και αεροσυνοδοί της εταιρίας που περιγράφονται μέσα στο ημερολόγιο βρίσκονται σε μια μεγάλη δικαστική διαμάχη. Στην ίδια διαμάχη έχει εμπλακεί και η εταιρία που δε θέλει να ακουστεί πως την ώρα που πετούν τα αεροπλάνα της, το προσωπικό της κάνει σεξ.

Ο άνδρας θέλει να το δημοσιοποιήσει (αφού απέτυχε σαν σύζυγος ας πλουτίσει τουλάχιστον) η γυναίκα του βρίσκεται σε δύσκολη θέση με τα όσα περιγράφει για εκείνη και τις/τους συναδέλφους της και οι συνάδελφοι της κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα αφού η «τιμή και η υπόληψη» τους κρέμεται από μια κλωστή.

Την ίδια στιγμή Ολλανδικά Μέσα Ενημέρωσης έχουν καταθέσει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό προκειμένου να αγοράσουν τα δικαιώματα του ημερολογίου και να το κάνουν… τηλεοπτική σειρά, ή να το εκδώσουν σε συνέχειες.

Η αεροσυνοδός εργάζεται στην εταιρία χαμηλού κόστους transavia, που είναι θυγατρική της KLM. Έχει 4 παιδιά που τα έχει αποκτήσει όλα με τον σύζυγο της. Όσοι την γνωρίζουν μιλούν για μια γυναίκα 46 ετών που είναι ζήτημα εάν κάποιος την κάνει 35. Όλοι μιλούν για μια εξαιρετικά όμορφη και καλογυμνασμένη γυναίκα

Η 46χρονη αεροσυνοδός διατηρούσε κρυφό ημερολόγιο το οποίο έγραφε μετά τα ταξίδια της στον προσωπικό της υπολογιστή. Μετά κλείδωνε τον υπολογιστή και συμπεριφερόταν σαν να μην συμβαίνει τίποτε.

Όμως για κάθε κλειδί, υπάρχει και ένα αντικλείδι. Και ο σύζυγος της είχε ανακαλύψει τους κωδικούς της. Κατάφερε να μπει στο ημερολόγιο και πραγματικά έφριξε. Διάβασε με κάθε λεπτομέρεια τι γινόταν με τους συναδέλφους της αλλά και με διάφορες συναδέλφισσες της συζύγου του, εν ώρα πτήσης.




Συχνά βέβαια δεν ήταν μόνο εν ώρα πτήσης αλλά και στις διανυκτερεύσεις σε διάφορα ξενοδοχεία, όταν το ταξίδι ήταν μεγάλο και πολύωρο.

Ο σύζυγος που μέχρι τότε ήταν ένας υπερήφανος άνδρας με μια πανέμορφη γυναίκα στο πλευρό του, έγινε έξω φρενών και αποφάσισε να δημοσιοποιήσει το ημερολόγιο. Οι λεπτομέρειες είναι από πιπεράτες μέχρι και ανατριχιαστικές και τα όσα περιγράφει στις αναμνήσεις της η 46χρονη καθηλώνουν.

Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα Telegraaf, η αεροπορική εταιρία έχει απαγορεύσει σε όλο το προσωπικό να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση στα Μέσα Ενημέρωσης.

Το τοπικό δικαστήριο στη Χάγη, θα αποφασίσει επί του θέματος στις 24 του μήνα. Ο σύζυγος πήρα τα 4 παιδιά και μένει στο πατρικό του σε άλλη συνοικία της Χάγης. Η ατακτούλα αεροσυνοδός συνεχίζει να πετάει, αλλά μόνο σε κοντινούς προορισμούς.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs