Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας και τα πρώτα χιόνια την Πέμπτη


Τα πρώτα χιόνια στα ορεινά θα πέσουν την ερχόμενη Πέμπτη σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Τάσο Αρνιακό, καθώς...
αλλάζει ο καιρός στην Κ. Μακεδονία. Το ψυχρό κύμα από την Β. Ευρώπη θα επηρεάσει έστω και για λίγο τα Βαλκάνια και την Ελλάδα, με αποτέλεσμα ο υδράργυρος να πέσει ακόμη και σε αρνητικές θερμοκρασίες στα ορεινά.

“Περιμένουμε από αύριο σταδιακή αλλαγή του καιρού. Αρχικά θα έχουμε βροχές, ενώ την Πέμπτη θα έχουμε σοβαρό κρύο. Θα πέσει αρκετά κάτω ο υδράργυρος κάτω από το μηδέν και θα έχουμε τα πρώτα χιόνια στο Καϊμακτσαλάν. Ένα ψυχρό κύμα από την Β. Ευρώπη κατεβαίνει και την Ελλάδα και θα ακουμπήσει τις παρυφές της. Τουλάχιστον ο καιρός αλλάζει και τα γυρίσματα του καιρού είναι γνωστά από τα παλιά χρόνια”, τόνισε στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ, “Πρακτορείο 104,9fm” ο μετεωρολόγος, Τάσος Αρνιακός.




Ο ίδιος πάντως επισήμανε πως η πτώση της θερμοκρασίας θα γίνει σταδιακά, ενώ μετά την Παρασκευή η θερμοκρασία θα ανέβει και πάλι στα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα. “Σήμερα ο καιρός στη Θεσσαλονίκη θα είναι καλός, ενώ από το απόγευμα θα υπάρξουν λίγες συννεφιές. Η θερμοκρασία την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη θα κυμανθεί από 8 βαθμούς μέχρι τους 19 βαθμούς Κελσίου. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται από όλους και ο κατάλληλος ρουχισμός”, τόνισε ο κ. Αρνιακός.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs